Τετάρτη, Οκτώβριος 23, 2019
Αρχική Ειδήσεις Γερμανικό ινστιτούτο καταγράφει τις υψηλότερες τιμές SAR στα κινητα της αγοράς, με...

Γερμανικό ινστιτούτο καταγράφει τις υψηλότερες τιμές SAR στα κινητα της αγοράς, με Xiaomi και Oneplus στην κορυφή.

-

- Advertisement -

Το έχουμε ξαναπεί, ο ρυθμός απορρόφησης της ακτινοβολίας , γνωστό και ως SAR είναι μια ένδειξη που θα πρέπει, ή και δε θα πρέπει να πάρετε σοβαρά υπόψιν σας βλέποντας τα χαρακτηριστικά της μελλοντικής συσκευής σας, αφού κατα βάση αυτό που σας δείχνει ο SAR, είναι ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ρυθμός απορρόφησης, υπο τις χειρότερες πιθανές συνθήκες, που αναπαράγωνονται μέσα σε εργαστήριο, και όχι κατα τη διάρκεια πραγματικής χρήσης.

Όσοι δεν έχετε αρκετές πληροφορίες για αυτό το θέμα, ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω άρθρο. Οι υπόλοιποι πάμε παρακάτω.

Τι είναι ο δείκτης SAR και τι πρέπει να προσέχετε πριν αγοράσετε μια νέα συσκευή

To Βfs , είναι το Γερμανικό ομοσπονδιακό γραφείο για την προστασία απο ακτινοβολίες, επειδή ομως η σφραγίδα του ήθελε Navara για να μεταφερθεί, αποφάσισαν να το φωνάξουν και Bfs.

Αυτό λοιπόν, διεξήγαγε έρευνα σε μερικές απο τις πιο δημοφιλής συσκευές της αγοράς για να μετρήσει την ένδειξη SAR κατατάσσοντας τις σε αυτές με τη χαμηλότερη και υψηλότερη ένδειξη.

- Advertisement -

Οπως θα δείτε στη λίστα που ακολουθεί, το Xiaomi MI A1 στρογγυλοκάθετε στην κορυφή, με το Oneplus 5T να μην απέχει πολύ, και την πρώτη πεντάδα να κλείνει απο ένα ακομα Xiaomi , το Mi max 3, το νεότερο Oneplus 6T και το HTC U12 Life.

Στην άλλη άκρη της λίστας θα βρείτε τα Samsung Galaxy Note 8 και ZTE Axon Elite, με το LG G7 να ακολουθεί και τα Galaxy A8 και S8+ να κλεινουν την πρώτη πεντάδα.

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!