Τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας για το Motorola Xoom;

0

Απο ότι φαίνεται, έχουμε την τιμή(αν και ανεπίσημα) αλλα και την ημερομηνία κυκλοφορίας του Android tablet που ετοιμάζει η Motorola, γνωστό ως Xoom. Να σας πώ την αλήθεια, καλύτερα να μην τα είχαμε!(την τιμή τουλάχιστον)

Και αυτό επειδή σύμφωνα με μια φωτογραφία που διέρρευσε απο την Verizon το νέο tablet τιμάτε 800 δολλάρια!

Ακόμα και με τα εντυπωσιακά του χαρακτηριστικά, δύσκολα η motorola θα πείσει τους καταναλωτές να αγοράσουν ένα tablet για 800 δολλάρια τη στιγμή που ακόμα και οι φραγκοφονιάδες της Apple πουλάνε το iPad 729 δολλάρια, ενώ το iPad2 που απο ότι φαίνεται έρχεται για να διορθώσει ολες τις ελλείψεις του πρώτου, θα πωλείτε περίπου στα ίδια λεφτά.

Και η τιμούλα του;; μόλις 800 δολλάρια!

Εκτός τις τιμής ξέρουμε μάλλον και την ημερομηνία κυκλοφορίας, αφού το engadget εντόπισε μια πηγή που μιλάει για κυκλοφορία του Χoom, στις 17 Φεβρουαρίου, πράγμα που σημαίνει οτι αν τελικά κυκλοφορήσει με την Honeycomb, θα  υπάρχουν σημαντικές πιθανότητες να μην είναι και η πιο σταθερή έκδοση του, αφού μέχρι τέλη Ιανουαρίου η Android 3.0 δεν υπάρχει παρα μόνο σε βίντεο.

Αν είστε στενά οικονομικά προλαβαίνεται να πάρετε ένα δάνειο, μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου

Είμαι 100% σίγουρος, οτι αν είναι πραγματική αυτή η τιμή, σίγουρα θα αλλάξει πολύ γρήγορα μετά την κυκλοφορία του, αφού ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος! Υπάρχουν αξιόλογα tablets και με τα μισά λεφτά απο το Χoom, και ο Tegra 2 δεν είναι αρκετός για να ξοδέψετε ένα μηνιάτικο(και κάτι) για την αγορά του.

[πηγή 1][πηγή 2]
Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo