Ανανεωμένο Chromecast και νέο Chromecast Audio απο τη Google

0
geekbuying aniverssary sale banner

Το αρχικό Chromecast κυκλοφόρησε το 2013, και παρόλο που οι εφαρμογές του είναι σαφώς περιορισμένες σε σχέση με κάποιο TV Box, η πολύ μικρή τιμή του, το έκανε άμεσα επιτυχία.

Ετσι δυο χρόνια μετά, η Google επιστρέφει, με το νέο Chromecast, το οποίο είναι πλέον στρογγυλό, πολύχρωμο και με πολύ καλύτερη λήψη WiFi.

To νέο πολύχρωμο Chromecast

To νέο πολύχρωμο Chromecast

To νέο Chromecast λοιπόν έχει πλέον σφαιρικό σχήμα που θυμίζει το puck του Hockey, και είναι διαθέσιμο σε 3 χρώματα, μαύρο, κίτρινο και κόκκινο, με τα δύο τελευταία να είναι μάλλον αδικαιολόγητα έντονα για κάτι που θα είναι μόνιμα κρυμμένο πίσω απο την τηλεόραση σας.

Εκτός απο το νέο Design, το φρέσκο Chromecast έχει και νέο Wifi Chip κατα πολύ βελτιωμένο απο την πρώτη έκδοση, το οποίο υποστηρίζει 802.11ac, αλλα και δίκτυα 5GHz, με την κεραία να είναι τριπλή, κάνοντας ολη τη συσκευή πολύ πιο αξιόπιστη απέναντι σε τυχαίες αποσυνδέσεις.

Εκτός του κλασσικού Chromecast, η Google παρουσίασε και το Chromecast Audio, το οποίο είναι πανομοιότυπο τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, μόνο που στην περίπτωση του, κάνει Stream μόνο απο εφαρμογές μουσικής, και μπορείτε να το συνδέσετε σε οποιαδήποτε συσκευή σας έχει Aux in.

Και το εξίσου χρωματιστό Chromecast Audio

Και το εξίσου χρωματιστό Chromecast Audio

Oι δυο συσκευές, κοστίζουν 38€ έκαστη και είναι διαθέσιμες απο σήμερα μέσα απο το Google Play Devices, σε όσες χώρες είναι προσβάσιμο.

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo