Ανοίξτε τις προθεσμιακές: Έρχεται Oneplus Nord 2… Pac-man edition

0
geekbuying aniverssary sale banner

Ανάμεσα στις ειδικές εκδόσεις τηλεφώνων που θα βρείτε, η ειδική έκδοση με το Pac-man θα ήταν μάλλον η τελευταία που περιμένατε να δείτε, αλλα Oneplus είναι αυτή, έχει κάνει και χειρότερα.

Σύμφωνα με τον Max Jambor, η Oneplus ετοιμάζει μια ειδική έκδοση του Oneplus Nord 2 με πρωταγωνιστή το γνωστό παιχνίδι, με έναν ακόμα Leakster, τον Tech Agent, να αποκαλύπτει το ειδικό Animation κατά το ξεκλείδωμα με το δάχτυλο που θα είναι αποκλειστικό στη συσκευή.

Εκτός από το animation αυτό, η ειδική έκδοση θα έχει αποκλειστικά Wallpapers και στυλ AOD οθόνης, ενώ νέο θα είναι και το animation της ασύρματης φόρτισης.

Φυσικά η συσκευή θα έχει και εξωτερικά γνωρίσματα που θα την κάνουν “Special Edition” αλλα για αυτά δεν έχουμε ακόμα πληροφορίες. Φαντάζομαι ότι θα είναι ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗ, και με τους χαρακτήρες του Pac-mac πάνω, αλλα θα τα δούμε στην πράξη όταν κυκλοφορήσει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν είναι μακριά αυτή η ώρα.

[Πηγή]
Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo