Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2020
Αρχική Ειδήσεις Smartphones Bend test VS Pixel 4XL ΛΥΓΑΝΕ ΜΩΡΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ;

Bend test VS Pixel 4XL ΛΥΓΑΝΕ ΜΩΡΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ;

-

- Advertisement -

Σϊγουρα θα έχει πάρει κάπου το μάτι σας, τον γνωστό σαδιστή του Youtube, Zack Nelson, aka JerryrigEverything.

Ο τρισκατάρατος αυτός κυριούλης λοιπόν, πήρε την καλογυαλισμένη καράφλα του και αποφάσισε να δοκιμάσει τις αντοχές του Google Pixel 4 XL. Το γρατζούνισε, το έκαψε, του έκανε κεφαλοκλείδωμα και λαβή χαιμλιχ για να τα ξεράσει όλα, στο τέλος με αυτούς τους δύο αντίχειρες, που έχουν γίνει πιο μισητοί απο τον Χόρχε και τη Μαρία Χοακίνα μαζί, στους φυσιολογικούς ανθρώπους σας και εμάς, προσπάθησε να σπάσει το Pixel 4 XL σαν γκοφρέτα.

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ; Τ Ι  Α Γ Ω Ν Ι Α Θ Ε Ε Μ Ο Υ τακαταφερε.

Μη ρωτάτε “γιατί”. Δεν έχω απάντηση.

- Advertisement -

Πάντως αν κόβετε με κοπίδι την οθόνη σας, καίτε με αναπτήρες τα κινητά σας, και τους κάνετε φατάλιτι με τους αντίχειρες, θα ηθελα να απομακρυνθείτε λίγο, και να θυμάστε οτι είμαι φίλος σας καλό θα είναι να μην αγοράσετε το Pixel 4 XL.

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

2 ΣΧΟΛΙΑ

2
Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Νεότερα Παλαιότερα Με περισσότερες ψήφους
Ενημέρωση για
Anna
Επισκέπτης
Anna

Γεια σας!  Θα ήθελα να συζητήσουμε μαζί Σας ερώτηση σχετικά με τη συνεργασία. Ενδιαφέρει τοποθέτηση banner στην ιστοσελίδα Σας σε συνεχή βάση. Θέμα πανό είναι τα κινητά τηλέφωνα, gadgets. Δουλεύουμε με προπληρωμή.  Αξιολογήσεις παρακαλώ από το δωρεάν θέσεις για να φιλοξενήσει, τις μορφές και το κόστος.  Θα περιμένω την απάντησή Σας για την ελ. το ταχυδρομείο. Με εκτίμηση, Άννα. — Hello!  I would like to discuss the issue of cooperation with You. Interested in placing a banner on Your website on a regular basis. The theme of the banner is mobile phones, gadgets. We work on an advance payment. Please… Read more »

Διαβάστε επίσης!