Χωρίς ασύρματη φόρτιση θα κυκλοφορήσει τελικά το Oneplus 5T

0

Μπορεί η Oneplus να μην δυσκολεύεται να «ακολουθήσει» τις τάσεις της αγοράς, ακόμα και αν χρειαστεί να αντιγράψει για να τα καταφέρει.

Στην περίπτωση της ασύρματης φόρτισης όμως, το νέο Oneplus 5T θα ξεχωρίσει απο τις υπόλοιπες ναυαρχίδες, αφού η συσκευή της εταιρίας που θα ανακοινωθεί στις 16 Νοεμβρίου δε θα υποστηρίζει Wireless Charging.

Αυτή η απόφαση, πάρθηκε απο τους ανθρώπους της Oneplus, γιατι πιστεύουν οτι η τεχνολογία δεν έχει ωριμάσει ακόμα, και δεν προσφέρει πραγματική ασύρματη φόρτιση , αφού η συσκευή πρέπει να είναι συνεχώς ακουμπισμένη πάνω στο Charging Pad.

Απο την άλλη , το Oneplus 5T θα διατηρήσει και την θύρα ακουστικών , αντίθετα με το κύμα των κατασκευαστών που την αφαιρούν, ενώ και το ζήτημα της ασύρματης φόρτισης, δεν είναι εντελώς εκτός πλάνων, απλά θα έρθει στο προσκήνιο, όταν «είναι η ώρα».

Βέβαια η Oneplus με το Dash Charge προσφέρει μια απο τις καλύτερες, αν όχι την καλύτερη τεχνολογία ενσύρματης φόρτισης, οπότε δυσκολα η απουσία του Wireless Charging θα προκαλέσει πρόβλημα στους επίδοξους αγοραστές.

Και ενώ οι φήμες για το 5T πληθαίνουν, εγώ ακομα περιμένω το Oneplus 5 😛