Αρχική Ειδήσεις Hardware

Χωρίς ασύρματη φόρτιση το Oneplus 7

Rarely Settle?

0

Στο Oneplus 6 η τεχνολογία της ασύρματης φόρτισης δεν ηταν ακόμα σε ανεκτά επίπεδα για τους ανθρώπους της Oneplus. Στο Oneplus 6T οι ταχύτητες φόρτισης με ασύρματες μεθόδους ήταν πολύ χαμηλότερες απο το Dash Charge, οπότε «σιγά, ποιος θα ενδιαφερθεί για Qi Charging».

Φτάνοντας στο Oneplus 7, και με δεδομένο οτι η Xiaomi χρησιμοποιεί τεχνολογία ασύρματης φόρτισης που αγγίζει τις ταχύτητες του Warp Charge της Oneplus, οπως ονομάζετε πλέον, ολοι περίμεναν οτι ήρθε η ώρα για το πρώτο Oneplus με ασύρματη φόρτιση. Αμ δε!

Οπως ανακοίνωσε ο Pete Lau, τα 20W του συστηματος ασύρματος φόρτισης της Qualcomm δεν είναι «αρκετά» γρήγορά για να το εφαρμόσει και η Oneplus, κάτι που αν λάβουμε υπόψιν μας οτι το Warp Charge τερματίζει στα 30W, είναι μάλλον απλή, στεγνή δικαιολογία.

Αυτή ειναι μια απο τις πρώτες διαρροές για το Oneplus 7

Σύμφωνα με τον CEO της εταιρίας, έγιναν προσπάθειες να αναπτυχθεί κάποιος τρόπος ασύρματης φόρτισης, με αυξημένες ταχύτητες, αλλα η εκλειόμενη θερμότητα ηταν απαγορευτική.

Οπως και να έχει, το επόμενο Oneplus, που λογικά θα αγγίζει τα 600€, και συνεχίζει να κουβαλάει το moto «Never Settle» θα μείνει χωρίς ασύρματη φόρτιση. Πάμε για Oneplus 7t.