Ανάμεσα σε ολα τα καλά που έχει προσφέρει η Apple στον κόσμο των Smartphones που δεν είναι και λίγα, η Αμερικάνικη εταιρία είναι υπεύθυνη και για μεγαλύτερα εγκλήματα, αφού στο παλμαρέ της έχει το Notch, την μη ύπαρξη επεκτάσιμης μνήμης, της αφαίρεσης της θύρας ακουστικών.

Τελευταίο χτύπημα από την Apple είναι η αφαίρεση των φορτιστών απο τα πακέτα των κινητών της, που σε πρώτη φάση, δεν έδειχνε να μας ενδιαφέρει και πολύ, αφού iPhone δε βλέπω και πολύ πιθανό να παίρνω στο εγγύς μέλλον.

Βέβαια με τέτοιες τιμές που βλέπω στις ναυαρχίδες του Android, ποτέ μη λες ποτέ.

Για ακόμα μια φορά όμως, η Apple παίρνει την απόφαση, τρώει το κράξιμο, και οταν η σκόνη κάτσει, έρχεται η Samsung από το πουθενά σαν την νυφίτσα, και κάνει τα ίδια.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες του Sammobile, η Κορεάτικη εταιρία εξετάζει την πιθανότητα να μην συμπεριλάβει ούτε αυτή φορτιστές στα κινητά της, με δικαιολογία την κλασσική καραμέλα “θα ρίξουμε τις τιμές, και θα έχουμε πιο επιθετική τιμολόγηση”.

Δεν είναι ακόμα γνωστό, το αν θα προχωρήσει σε αυτή την κίνηση η Samsung, και αν θα αφορά όλα τα κινητά της, ή μόνο συγκεκριμένες συσκευές, αλλα νομίζω οτι αν τελικά το κάνει η Apple, θα το κάνει και η Samsung.

Δεν θέλω τώρα περιέργειες και γκρίνιες, να θέλετε να δώσετε 1000€ για κινητό και να θέλετε και φορτιστή. “Σκεφτείτε και εσείς λίγο το περιβάλλον”.

Γαϊδούρια.

 

0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments