Τετάρτη, Ιούλιος 17, 2019
Αρχική Ειδήσεις Hardware Δυο Android One συσκευές με in-display Fingerprint Scanner ετοιμάζει η Xiaomi

Δυο Android One συσκευές με in-display Fingerprint Scanner ετοιμάζει η Xiaomi

-

- Advertisement -

Τα Xiaomi Mi A1 και Mi A2 ήταν αρκετά επιτυχημένα σε πωλήσεις, παρά τα ουκ ο λίγα προβλήματα τους σε επίπεδο Software κυρίως, οπότε η είδηση οτι η Κινέζικη εταιρία έχει στα σκαριά και άλλες συσκευές για το πρόγραμμα Android One δεν προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη.

Οπως φαίνεται, η Xiaomi έχει αρχίσει δοκιμές για τρείς συσκευές με κωδικές ονομασίες «Pyxis», «Bamboo_Sprout» και «Cosmos_Sprout». To Συνθετικό Sprout είναι παρόν στην κωδική ονομασία ολων των Android One συσκευών, οπότε πιθανότατα και φέτος η Xiaomi θα κυκλοφορήσει δύο Android One συσκευές, τα αντίστοιχα Mi A3 και Mi A3 Lite δηλαδή.

Xiaomi Mi A2 Review: Βελτιωμένο, αλλα με σημαντικές ελλείψεις

Το Pyxis εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ειναι η Κινέζικη έκδοση του «μεγάλου» Android One κινητό, όπως ήταν το Xiaomi Mi 5X για το Mi A1 και το Mi 6Χ για το Mi A2.

Απο πλευράς Hardware ξέρουμε σχεδόν δεδομένα οτι θα είναι για μια ακόμη φορά mid range συσκευές, με τον Snapdragon 660 ή Snapdragon 710 στη θέση του SoC, ενώ σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, και τα 3 κινητά θα έχουν εμπρόσθια κάμερα 32MP με Pixel Bining, οπότε θα προσφέρουν πολύ φωτεινές φωτογραφία των 8MP.

Απο τις δοκιμές φαίνεται πως και τα τρία μοντέλα θα έχουν αισθητήρα αποτυπωματων πίσω απο την οθόνη,  με την επιλογή της κινέζικης εταιρία να είναι κατα πάσα πιθανότητα οι οπτικοί αισθητήρες, αφού ο αισθητήρας υπερήχων που υπάρχει στο Galaxy S10 απαιτεί πανάκριβα Flexible OLED Panels, που πολύ αμφιβάλλω οτι θα δούμε σε αυτα τα κινητά της Xiaomi.

Αυτα πρώτα Hardware tests μπορεί να γίνονται και μήνες ολόκληρους πριν την επίσημη κυκλοφορία μιας συσκευής, οπότε αν έχετε στο στόχαστρό σας την επόμενη Android One συσκευή της Xiaomi θα χρειαστεί να κάνετε ακόμα αρκετή υπομονή πριν αυτή γίνει διαθέσιμη

 

- Advertisement -
Προηγούμενο άρθροUtorch Q2: Φως παντού!
Επόμενο άρθρο[GADGET DEAL] RD-814 LED Mini Projector
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!