Επίσημη επιβεβαίωση για το Oneplus 5. Μέσα στο καλοκαίρι η κυκλοφορία του.

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μετά τα Oneplus 3 και 3Τ, ήρθε η ώρα η Oneplus να κυκλοφορήσει το επόμενο μοντέλο της, το οποίο θα ονομάζεται Oneplus 5, οπως αποκάλυψαν οι άνθρωποι της εταιρίας στο Verge.

Αν αναρωτιέστε γιατί 5 και όχι Oneplus 4, ο λόγος δεν είναι άλλος, απο την προκατάληψη που έχουν οι Κινέζοι για τον γκαντέμικο αριθμό 4.

Ο άνθρωπος που επιβεβαίωσε το όνομα της συσκευής, αποκάλυψε και ότι το νέο κινητό της Oneplus, θα διατεθεί εντός του φετινού καλοκαιριού, που σημαίνει ότι αρκετά σύντομα θα έχουμε την ανακοίνωση του.

Παρότι η επίσημη θέση της εταιρίας, δεν αποκάλυψε κανένα απο τα χαρακτηριστικά της νέας συσκευής, υπάρχουν ήδη πάρα πολλές φήμες, που μιλούν για Snapdragon 835, QHD οθόνη 5.5″, τεχνολογίας AMOLED, και έκδοση με 8GB RAM και 128GB ROM.

Επίσης οι πρώτες «διαρροές» με εικόνες δείχνουν Dual Camera setup στο πίσω μέρος της συσκευής, ενώ δεν αποκλείεται η Κινέζικη εταιρία να «ξεφορτωθεί» και τη θύρα των ακουστικών, παρότι σε μια ψηφοφορία που είχε ξεκινήσει ο συνιδρυτής της Oneplus, Carl Pei, στο Twitter τον περασμένο Οκτώβριο, οι χρήστες είχαν αποφανθεί υπέρ της θύρας ακουστικών.

Oneplus 5 λοιπόν, με τοπ χαρακτηριστικά. Οπως ακριβώς το περιμέναμε. Για να δούμε που θα φτάσει και η τιμή ομως, η οποία διαρκώς αυξάνεται στα κινητά της Oneplus.