Αν δε μπορείτε να ζήσετε χωρίς Facebook, τότε σας έχω μαλλον ευχάριστα νέα , αφου το Facebook phone που υπήρχε σαν ιδέα για περισσότερο από ένα χρόνο τώρα, φαίνετε ότι βρίσκετε καθοδόν.

Η INQ φαίνεται ότι θα είναι η κατασκευάστρια μιας συσκευής, η οποία με τη βοήθεια του Android, θα ενσωματώνει το Facebook, στον πυρήνα της. Το PocketNow, αποκάλυψε μια παράθεση της INQ για ένα τηλέφωνο με το «Facebook εγκατεστημένο στον πυρήνα του».

Η συσκευή θα είναι εξοπλισμένη με QWERTY πληκτρολόγιο, οθόνη αφής, και τις περισσότερες δυνατότητες του γνωστού Site δικτύωσης ενσωματωμένες στο Android.

Το SmartPhone της INQ δε θα κονταροκτυπηθεί με υπερτηλέφωνα που θα κυκλοφορήσουν, αλλα θα ποντάρει σε πιο απλούς στόχους. Για πολλούς το Facebook είναι ήδη ο δεύτερος (αν όχι ο πρώτος) τρόπος  τρόπος επικοινωνίας των νέων τουλάχιστον ανθρώπων. Αν το συνδιάσουμε με chaussure de football pas cher ένα Android Smartphone, έχουμε μια αρκετά ελκυστική ιδέα.

H εικόνα δεν είναι πραγματική. Έχει δημιουργηθεί απο τους ανθρώπους του PocketNow

Βέβαια το Facebook App για το android προσφέρει ήδη τεράστια συνδεσιμότητα με τις υπηρεσίες του προσωποβιβλίου και δύσκολα μπορώ να φανταστώ το κινητό αυτό να κερδίζει πωλήσεις από αυτό το χαρακτηριστικό και μόνο.

[Πηγή]

1
Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Νεότερα Παλαιότερα Με περισσότερες ψήφους
Ενημέρωση για
trackback

[…] το Facebook. Το οτι η INQ ετοίμαζε android smartphone με βάση το Facebook δεν είναι πρόσφατο νέο αλλα η ανακοίνωση του INQ Cloud Touch ήρθε λίγο […]