Τετάρτη, Οκτώβριος 16, 2019
Αρχική Ειδήσεις Smartphones Φήμη: Με Waterfall Screen θα κυκλοφορήσει το Xiaomi Mi Mix 5G.

Φήμη: Με Waterfall Screen θα κυκλοφορήσει το Xiaomi Mi Mix 5G.

-

- Advertisement -

Δε μας φτάνανε τα Waterdrop notches, τώρα έχουμε και τα Waterfall Screens, επόμενο βήμα τα Waterpark cameras και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.

Οπως ολα δείχνουν, το νέο Xiaomi Mi Mix 5G, θα ακολουθήσει και αυτό ένα απο τα trends της εποχής, αυτό της πολύ κυρτής οθόνης , αφού Teasers που εμφανίστηκαν το τελευταίο 24ωρο δείχνουν την απόφαση της Κινέζικης εταιρίας να εξοπλίσει τη νέα της ναυαρχίδα με ΠΟΛΥ κυρτή οθόνη στα πλάγια, με κύρτωση απο αγγίζει σχεδόν τις 90 μοίρες.

Mi-curved-screen

Είναι όμορφο στο μάτι; Φυσικά. Είναι άβολο στο χέρι; Σχεδόν αυτονόητα. Απο τη μία η σειρά Mi Mix είχε πάντα  κινητά που ηταν πιο κοντά σε πρωτότυπα, παρα σε κανονικές συσκευές μαζικής παραγωγής, οπότε μια τόσο..»εξωφρενική» οθόνη δε θα έπρεπε να μας κάνει εντύπωση.

Mi-Mix-alpha
«Είναι πράγματι το 100% Screen to body ratio το τελευταίο όριο;» Αναρωτιέται η Xiaomi

- Advertisement -

Απο την άλλη, η οθόνες με τόσο μεγάλη κύρτωση δεν ειναι ουσιαστική εξέλιξη, οπως ήταν, για παράδειγμα, το bezeless Mi Mix με ολες τις τεχνολογικές καινοτομίες που έφερε για να καταφέρει το Full Screen Design, και έχω την αίσθηση οτι το Waterfall Screen έχει μόνο Wow factor, και καμία απολύτως χρησιμότητα.

Το τι ισχύει στην πραγματικότητα, θα το μάθουμε σε 4 μερούλες αφου στις 24 Σεπτέμβρη ειναι το Event της xiaomi, που θα μας τα αποκαλύψει ολα.

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!