Οι αναλυτές της Βρετανικής τράπεζας Barclays, σύμφωνα με τις αναφορές απο προμηθευτές της Apple, δηλώνουν ότι είναι πολύ πιθανό η Αμερικάνικη εταιρία, να προχωρήσει στο υπέρτατο τρολάρισμα της τελευταίας δεκαετίας.

Μετά τα πάρα πολλά σχόλια του τύπου “του χρόνου στο κουτί του iPhone δε θα έχει ούτε φορτιστή” ή “του χρόνου στο κουτί του iPhone δε θα έχει ούτε iPhone”, η Apple φαίνεται να σκέφτεται σοβαρά να ολοκληρώσει τα αστεία μας… βγάζοντας τον φορτιστή από το πακέτο.

Μέχρι τώρα, ξέραμε οτι τα iPhone 12 θα κυκλοφορήσουν χωρίς τα Earpods στο πακέτο, αφού το είχε αποκαλύψει ο Ming-Chi Kuo τον Μάιο, αλλα οι πληροφορίες των αναλυτών της Barclay, πάνε το πράγμα ένα βήμα παρακάτω, μιας και όπως δηλώνουν, δεν πρέπει να περιμένετε..ούτε φορτιστή.

Άλλες φήμες λένε για έναν νέο, ταχύτερο, 20W φορτιστή για τα iPhone 12!!

Αν ισχύει αυτό, στο πακέτο θα βρείτε το iPhone, με ένα USB-C σε Lighting καλώδιο, για να πω την αλήθεια όμως, το βλέπω πολύ δύσκολο να συμβαίνει τελικά.

Όποια δικαιολογία και αν χρησιμοποιήσει η Apple, απο την μείωση του κόστους, μέχρι την προστασία του περιβάλλοντος, νομίζω οτι πολύ δύσκολα θα περάσει μια τέτοια απόφαση, αφού θα βάλει την εταιρία στο επίκεντρο, για πολύ λάθος λόγο, και δεν νομίζω οτι τα κέρδη από την μη προσθήκη ενός φορτιστή στο πακέτο, θα αξίζουν τον κόπο.

Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες, πριν εμφανιστεί η ανάλυση της Barclays, είχαν κάνει την εμφάνιση τους στο Internet, νέοι Fast charge φορτιστές για iPhone στα 20W, που οκ, δεν τα λες και “Fast Charge”, αλλα είναι μια σημαντική αναβάθμιση.

5 1 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Comment
Νεότερα
Παλαιότερα Με περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
View all comments
Μάκης
Μάκης
Ιούν 26, 2020 16:33

:: Γιατί δεν αφαιρούν και τα τηλέφωνα; ας στέλνουν μόνο το κουτί 📦