Η Elephone ετοιμάζει το πρώτο φτηνό Κινέζικο Smartwatch με Android Wear.

0

Τα Smartwatches με Android Wear που κυκλοφορούν μέχρι στιγμής, είναι αρκετά “αλμυρά”. Την ίδια ώρα τα κινέζικα έξυπνα ρολόγια που έχουμε δει μέχρι στιγμής, έχουν τα καλά τους και τα κακά τους, δυστυχώς όμως τους λείπει το Android Wear, αφού ολα έχουν κάποιο κλειστό OS, με ελάχιστες εως μηδενικές δυνατότητες επέκτασης.

Την αρχή την έκανε η Huawei με το Huawei Watch, που έγινε το πρώτο Smartwatch που μας έρχεται απο την Κίνα και έχει Android Wear, σε καμία περίπτωση ομως δε μπορεί θα θεωρηθεί φτηνό, αφού η τιμή του είναι εφάμιλλη ή και μεγαλύτερα απο τα υπόλοιπα Android Wear Watches.

Την τρύπα αναλαμβάνει να κλείσει η γνωστή πλέον και μη εξαιρετέα Elephone, η οποία ετοιμάζει το πρώτο της Smartwatch, το οποίο θα έχει και Android Wear. Και φυσικά θα είναι φτηνό.

Το ELE, οπως σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα ονομάζετε το ρολόι, θα έχει κυκλικό καντράν, χωρίς μάλιστα να παρατηρείτε το φαινόμενου του “κλαταρίσματος” που έχουν πολλά κυκλικά Smartwatches, με το κάτω μέρος της κυκλικής πρόσοψης να μην είναι κομμάτι της οθόνης, αλλα ένα σημείο που συνήθως είναι κάποιο capacitive κουμπί επιστροφής.

Στην περίπτωση του ELE ολη η πρόσοψη είναι οθόνη, ενώ παρόλο που ο εσωτερικός τους εξοπλισμός παραμένει μυστικός, το πιθανότερο είναι οτι η Elephone θα επιλέξει ανάμεσα σε ένα απο τα 2 νεότερα SoC της Mediatek (MT2502A, MT2601) ενώ σχεδόν σίγουρη είναι η παρουσία ενός αισθητήρα καρδιακών παλμών.

Για την ώρα όλα αυτά παραμένουν φήμες, και η πιθανότερη ημερομηνία για την κυκλοφορία του ρολογιού της Elephone φημολογείτε στις αρχές με μέσα του 2016, οπότε υπάρχει καιρός ακόμα μπροστά μας.

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo