Η Mediatek ετοιμάζει τους πρώτους επεξεργαστές με περισσότερους απο οκτώ πυρήνες;

0

Αντίθετα με την Qualcomm που δε φαίνεται να ενδιαφέρεται και πολύ να αυξήσει τους πυρήνες των επεξεργαστών της πέρα απο τους 4(και καλά κάνει) η Mediatek έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα κυνηγώντας την ουρά της ωστε να ανεβάσει οσο το δυνατόν τον αριθμό των πυρήνων , παρότι οπως φαίνεται , το λογισμικό των συσκευών μας, είτε οσο αφορά το OS είτε τις εφαρμογές δεν φαίνεται να το χρειάζονται.

Μετά λοιπόν του οκταπύρηνους επεξεργαστές με αιχμή του δόρατος τον 64bit MT6795 που σύμφωνα με πληροφορίες θα πρωτοδούμε στην επόμενη ναυαρχίδα της HTC, η Mediatek φαίνεται πρόθυμη να προσθέσει ακόμα μερικούς πυρήνες στα SoC της.

Αν οι πηγές επιβεβαιωθούν, μέσα στο 2015, η Mediatek θα μας παρουσιάσει τους πρώτους 10πύρηνους η ακόμα και 12πύρηνους επεξεργαστές με τους οποίους θα προσπαθήσει να εντυπωσιάσει το κοινό( πωω ρε φίλε πήρα το νέο κινητό και είναι 12 πύρηνο! Τώρα η Ελενίτσα θα με βλέπει και θα της τρέχουν τα σάλια)

Εν αναμονή λοιπόν των νέων επεξεργαστών της Mediatek που θα έχουν πιο πολλού πυρήνες απο τον σταθερό μου που τρέχει Battlefield, για να σηκώσει το Facebook Messenger.

Απο την άλλη αν οι επιδόσεις αυξηθούν και βελτιωθεί η αυτονομία(με ενεργοποίηση κατα βούληση πυρήνων ωστε σε idle να χρησιμοποιεί ελάχιστη ενέργεια) ακόμα και με 20 πυρήνες δε θα το παίξουμε δύσκολοι.

Via Gizmochina

Tags:

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo