Παρασκευή, Ιούλιος 19, 2019
Αρχική Ειδήσεις Hardware Η Oneplus ανακοινώνει το πότε θα ανακοίνωσει την ανακοίνωση του Oneplus 7

Η Oneplus ανακοινώνει το πότε θα ανακοίνωσει την ανακοίνωση του Oneplus 7

-

- Advertisement -

Pete Lau αγαπητοί αναγνώστες, το μεγάλο κεφάλι της Oneplus, ο οποίος απο την αρχή της εταιρίας έχει εμπνευστεί ιδέες για σφαλιάρες, όπως το σύστημα προσκλήσεων, και το Smash The Past, που το γράφω και το χέρι μου τρέμει. Αυτό όμως που ακολουθεί, δεν το περίμενε κανείς.

Ο κύριος Lau λοιπόν, μπήκε στον κόπο να τουιτάρει για να μας ανακοινώσει οτι την ερχόμενη Τρίτη, θα ανακοινωθεί πότε θα γίνει η ανακοίνωση του νέου Oneplus 7!

To νέο κινητό της Κινέζικης εταιρίας αναμένεται να έχει για πρώτη φορά κυρτή στις άκρες OLED οθόνη, ενώ οπως όλα δείχνουν η Oneplus θα επιλέξει τη λύση της Popup κάμερας την οποία θεωρώ άκρως αντιαισθητική οσο η κάμερα ειναι ανοιχτή, σε σχέση με το Notch σταγόνα ή τα Slider Phones, αλλα ως συνήθως το νέο Oneplus θα προσφέρει ίσως την καλύτερη εμπειρία χρήσης του Android μετα τα Pixel, οπότε θα του συγχωρέσουμε αυτά τα προβλήματα.

Επίσης για πρώτη φορά φέτος, ίσως έχουμε και 2 εκδόσεις της συσκευής ταυτόχρονα, με τα Oneplus 7 και Oneplus 7 Pro τα οποία δεν έχει ξεκαθαρίσει πως θα διαφέρουν μεταξύ τους.

Υπομονή για την ανακοίνωση της Τρίτης λοιπόν, που θα ανακοινωθεί η ανακοίνωση της επίσημης ανακοίνωσης.

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!