Κατα τη διάρκεια της CES 2020, η μπορεί να μην είχε νεά συσκευή να μας παρουσιάσει,αφού ειναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο, είχε όμως να μας δείξει τις ιδέες της για το μέλλον, και το Concept One ήταν ακριβώς αυτό. Μια ματιά στο αύριο της Oneplus.

To ένα σημαντικό στοιχείο της συσκευής ήταν το ηλεκτροχρωμικό γυαλί που κάλυπτει τις κάμερες οταν αυτές δε χρησιμοποιούνται, κάνοντας την πλάτη του Concept One μια απο τις πιο στυλάτες που έχετε δει τελευταία, αφού το χάλι με τις κάμερες και τα Modules τους, γίνεται ολο και χειρότερο.

Δεν ήταν μόνο το ηλεκτροχρωμικό γυαλί ομως, που τραβούσε τα βλέμματα στο πίσω μέρος το Concept Phone της Oneplus, αλλα και η δερμάτινη επένδυση σε χρώμα Papaya Orange προς τιμήν της McLaren, με την οποία η Oneplus εχει στενή συνεργασία.

Αν το πορτοκαλί, δεν είναι το χρώμα σας, ή απλά νομίζετε οτι σε ολόμαυρο θα είναι ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ, ομολόγώ οτι έχετε δίκιο, αφού η Oneplus κυκλοφόρησε φωτογραφίες με το Concept One σε μαύρη απόχρωση, με μαύρο δέρμα, μαύρο γυαλί φυσικά, και carbon fiber επένδυση γύρω απο τις κάμερες, ένας συνδυασμός που είναι μάλλον οτι πιο όμορφο έχω δεί τα τελευταία χρόνια.

Θα έχω λεφτά να το πάρω οταν επιτέλους βγει, και αν βγεί σε κανονική συσκευή; Όχι. Το θέλω; ΝΑΙ.

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για