Δευτέρα, Αύγουστος 19, 2019
Αρχική Ειδήσεις Hardware Η τιμή του LG G8 διαρρέει και κάνει την έκπληξη, αφού δεν...

Η τιμή του LG G8 διαρρέει και κάνει την έκπληξη, αφού δεν ειναι ΟΥΤΕ $1000!

-

- Advertisement -

Θέλετε να νιώσετε λίγο φτωχοί; Θέλετε να κυκλοφορείτε στο δρόμο και να σας κοιτουν ολοι με το μάτι λοξό επειδή περπατάτε με ναυαρχίδα που δεν κάνει ουτε $1000 στο χέρι; Η LG αγαπητοί αναγνώστες δουλεύει για εσάς.

Σε μια καρα-ύποπτη διαρροή απο την LG Καναδά, εμφανίστηκε η πρώτη τιμή για την επόμενη ναυαρχίδα της Κορεάτικης εταιρίας που θα παρουσιαστεί στην επερχόμενη MWC 2019 η οποία προκαλεί μια μικρή έκπληξη, αφου σε επίπεδο δολλαρίων δεν είναι τετραψήφια. Γιατι μπορεί να μας βρήκε τέτοιο κακό; Δεν ξέρω.

Τα 1199.99 FUT που βλέπετε εκεί δεν έχουν να κάνουν με το Fifa Ultimate Team, ούτε είναι δολάρια. Βασικά είναι δολάρια, απλά δολλάρια Καναδά.

Για να σας τα κάνω πενηνταράκια , η μετατροπή αυτού του ποσού είναι γύρω στα $900 Αμερικής, ή 800€. Για μια εύκολη σύγκριση, το LG G7 ήρθε ανεπίσημα στη χώρα μας στην τιμή των 800€, αλλα πήρε γρήγορα την κατηφόρα.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, το LG G8 (που η LG και μόνο αυτή θα λέει και ThinQ) θα κυκλοφορήσει με OLED οθόνη, μπαταρία 3500mAh, Snapdragon 855, ενώ στην πρόσοψη του θα βρείτε έναν ToF(Time Of Flight) αισθητήρα ο οποίος μπορεί να σκανάρει πρόσωπα και κινήσεις , πιο γρήγορα, με μεγαλύτερη ασφάλεια, και με λιγότερη κατανάλωση ενέργειας απο τα υπάρχοντα Scanners.

- Advertisement -

Αν η τύχη είναι με το μέρος μάς, πέρα απο τη σχετικά «καλή τιμη» και τις αναβαθμίσεις, η LG θα κρατήσει τα καλά χαρακτηριστικά της σειράς, οπως ο εξαιρετικός ήχος, η αδιαβροχοποίηση και  η θύρα των ακουστικών, παραδίδοντας ένα πληρέστατο κινητό, το οποίο πάλι δε θα υποστηρίζει. Επειδή..LG.

 

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!