[Ήχος ονείρων που διαλύονται] To Xiaomi Mi6 θα είναι πιο ακριβό, απο οτι οι προκάτόχοι του.

2
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
mi-6

Σύμφωνα με μια φήμη που κυκλοφορεί τελευταία στο Internet, το νέο Xiaomi Mi6 θα μας έρθει κατατί ακριβότερο απο οτι έχουμε συνηθίσει, αφού η Κινέζικη εταιρία, έχει σκοπό να παρουσιάσει μια συσκευή, που εκτός απο την τελευταία λέξη της τεχνολογίας(εκτός απο την κάμερα, κατα πάσα πιθανότητα) που θα βρείτε στο εσωτερικό του, θα χρησιμοποιεί και νέα υλικά στην κατασκευή του.

Οι φτηνότερες εκδόσεις των κινητών της σειράς MI μέχρι τώρα ξεκινούν απο τα $300 στην αγορά της Κίνας, ένας αριθμός που σύμφωνα με τις πληροφορίες θα φτάσει τα $370 στην περίπτωση του MI6.

Η αύξηση μπορεί να μην φαίνεται συγκλονιστική, μην ξεχνάτε ομως οτι μιλάμε για την μικρότερη απο τις εκδόσεις, και φυσικά οτι τα $370 αφορούν την Κίνα, και οι μεταπωλητές θα βάλουν και αυτοί το λιθαράκι τους να δούμε το 450άρι, δηλαδή γύρω στα 420€ για την πιο «λιτή» έκδοση της συσκευής.

Απο την άλλη, κατα πάσα πιθανότητα(σύμφωνα με φήμες πάντα) το Xiaomi Mi6, θα είναι η πρώτη συσκευή απο Κίνα που θα έχει στο εσωτερικό της τον φρέσκο-ανακοινωθέντα Snapdragon 835 της Qualcomm, ο οποίος είναι σημαντικά ταχύτερος απο τους SD 820 και 821 που βρίσκουμε στις φετινές ναυαρχίδες.

Τα 4GB ή ακόμα και τα 6GB RAM μάλλον θα πρεπει να θεωρούνται σίγουρα ακόμα και στην μικρή έκδοση του Mi6, ενώ στο κομμάτι του σχεδιασμού πολλοί θεωρούν οτι η νέα συσκευή θα ακολουθήσει τα βήματα του Xiaomi Mi Note 2, άρα την κυρτή οθόνη δε θα τη γλιτώσουμε.

Τέλος η αυξημένη τιμή, μου δίνει την ελπίδα οτι θα δούμε αισθητήρα της προκοπής στην κάμερα επιτέλους.

Περισσότερα θα μάθουμε σύντομα. Πόσο σύντομά; Μάλλον μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, και τη MWC 2017, στην Βαρκελώνη, την οποία για ακόμα μια φορά το Angroid δε θα επισκεφτεί και δε θα σας μεταφέρει πρώτο όλες τις εξελίξεις, θα ξέρουμε τα πάντα.