Αρχική Ειδήσεις Hardware Ιδού ένα Concept Video που μας δίνει την πιο ρεαλιστική απεικόνιση, που...

Ιδού ένα Concept Video που μας δίνει την πιο ρεαλιστική απεικόνιση, που έχουμε δει μέχρι τώρα, για τα Galaxy S10 και S10+

-

- Advertisement -

Η φετινή ανανέωση της σειράς Galaxy αναμένεται να κάνει πολύ μεγαλύτερο μπαμ απο τα 2 τελευταία χρόνια, αφού φέτος η Samsung, έχει αποφασίσει να αφήσει την Infinity Display στην άκρη για να αυξήσει ακόμα περισσότερο την αναλογία οθόνης/πρόσοψης, με τη βοήθεια μιας..τρύπας.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, το μεγάλο S10 θα έχει μια περισσότερη κάμερα μπροστά και τουλάχιστον μια περισσότερη κάμερα πίσω, ενω και στις δυο συσκευές τα Bezels θα είναι είδος προς εξαφάνιση.

Ο δημιουργός του Concept video αυτού  περιμένει την Samsung να τοποθετήσεις την κάμερες σε οριζόντια διάταξη, όπως και στο Galaxy Note 9, κάτι που πιθανότατα θα ισχύει.

Αυτό που λαμπει δια της απουσίας του, είναι η θύρα ακουστικών, που ακόμα και αν μιλάμε για Concept με πονάει λίγο, ενώ τόσο στο βίντεο όσο και στην πραγματικότητα, δύσκολα θα γλιτώσουμε απο το Bixby Button.

Πέρα απο της φήμες, και την φαντασία του σχεδιαστή που δημιούργησε το παραπάνω βίντεο, και πάσα πιθανότητα να νέα Galaxy θα μοιάζουν πιθανότατα πράγματι κάπως έτσι, ενώ στα σίγουρα χαρακτηριστικά για την ώρα, έχουμε τον Snapdragon 855/Exynos 9820 , 6GB RAM, και φυσικά το Android 9.0 με το νέο One UI.

Τις τιμές θα τις αφήσω στη φαντασία σας, δε θέλω καν να τις σκέφτομαι.

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!