Κάτοχοι του Oneplus Nord παραπονιούνται για τυχαία Factory Resets στις συσκευές τους!

0
geekbuying aniverssary sale banner

Φανταστείτε ένα ωραίο πρωινό να σηκώσετε το κινητό σας, και να το βρείτε… ολοκαίνουργιο. Να έχει σβήσει εφαρμογές, δεδομένα, φωτογραφίες τα πάντα!

Κάτι τέτοιο έζησαν αρκετοί κάτοχοι του Oneplus Nord, οι οποίοι οπως αναφέρουν(εδώ, εδώ εδώ και εδώ αλλα και αλλού) στα Forums της εταιρίας είδαν το κινητό τους να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του, και να κάνει επαναφορά δεδομένων μόνο του, σβήνοντας τους τα πάντα.

Δεν θυμάμαι να έχω ξανακούσει τέτοια περίπτωση, εκτός απο έναν φίλο που είχε κωδικό στο Google το επίθετό του, και του κάνανε μια φορά το μήνα remote format στο κινητό, αλλα εδώ τα κρούσματα είναι αρκετά, οπότε δεν είναι τυχαίο.

Αυτό που κάνει ακόμα πιο μεγάλο το πρόβλημα, είναι οτι οι αναφορές δεν αφορούν συγκεκριμένο Firmware, που σημαίνει οτι δεν είναι απλό bug, ενώ κάποιο το έχουν πάθει πάνω από μια φορά.

Σύμφωνα με το Android Police, η Oneplus ήδη δουλεύει πάνω σε μια λύση, κάτι που δείχνει οτι όντως υπάρχει πρόβλημα, αν και για την ώρα, δεν έχουμε κάποια εξήγηση, ή κάποιο Workaround για να το αποφύγουν άλλοι χρήστες.

Αν έχετε Oneplus Nord, για καλό και για κακό ΣΩΣΤΕ κάπου τα δεδομένα σας, και ενεργοποιήστε το auto backup του Google Photos, γιατι μπορεί καμια μέρα να το βγάλετε απο την τσέπη και να σας ζητάει να επιλέξετε γλώσσα.

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo