Το LG G6 θα έχει την πρώτη QHD+ οθόνη της αγοράς με λόγο διαστάσεων 18:9

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
LG-G6

Οπως ανακοίνωσε η LG, η νέα ναυαρχίδα της Κορεάτικης εταιρίας, LG G6, θα είναι εξοπλισμένη με μια νέα QHD+ οθόνη 5.7″ με aspect ratio 18:9.

Σύμφωνα με την εταιρία, αυτός ο λόγος διάστασης προσφέρει καθηλωτική εμπειρία θέασης, και βελτιωμένες δυνατότητες Multitasking μέσω Dual Screen λειτουργίας.

Το LCD Panel 5.7″ έχει ανάλυση 1440×2880 pixels, το οποίο μεταφράζεται σε 564 πίξελ ανά ίντσα, ενώ η LG θα χρησιμοποιήσει την νέα in-touch τεχνολογία που έχει αναπτύξει, με την οποία ο αισθητήρας αφής είναι ενσωματωμένος στην οθόνη, κάτι που επιτρέπει τη μείωση του πάχους κατα 1mm, και κορυφαία απόκριση στο άγγιγμα.

Εξίσου εντυπωσιακά είναι και τα περιθώρια της οθόνης, αφού τα Bezels έχουν μειωθεί κατα 0.2mm στο πλάι και κατα 0.54mm στο κάτω μέρος, σε σχέση με την προηγούμενη QHD oθόνη της LG.

Περισσότερες πληροφορίες για το LG G6 θα μάθουμε στο τέλος Φεβρουαρίου, στην MWC 2017, που θα λάβει χώρα στη Βαρκελώνη.

Παρα το γεγονός οτι για ακόμα μια χρονιά, η LG δεν κάνει το βήμα προς τις OLED οθόνες, οι Κορεάτες φαίνεται να έχουν κάτι εξαιρετικό αυτή τη χρονιά στο κομμάτι της οθόνης. Με την σχεδόν σίγουρη εξαιρετική απόδοση της κάμερας, και τη συνηθισμένη χρήση του καλύτερου SoC της αγοράς(απο την Qualcomm),  το LG G6 έχει αρκετές πιθανότητες, να τραβήξει τα βλέμματα του αγοραστικού κοινού.

Εκτός αν..bootloop.