Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2020
Αρχική featured Με 64MP κάμερα της Samsung θα κυκλοφορήσει το επόμενο κινητό της Redmi....

Με 64MP κάμερα της Samsung θα κυκλοφορήσει το επόμενο κινητό της Redmi. Στα σκαριά και κινητό με κάμερα 108MP!

-

- Advertisement -

Ο μαγικός αριθμός MP για τις κάμερες του 2019, ήταν τα 48MP, με τη Sony και την Samsung να προσφέρουν αισθητήρες αυτού του μεγέθους, οι οποίοι φυσικά είχαν μικρότερο τελικό αποτέλεσμα, λόγο του Pixel Bining, αλλα δεν παύει να είχα πάρα πολύ καλές επιδόσεις.

Λίγο μετα τα μισά του χρόνου, η Redmi (οπως και η Realme) ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο κινητό με κάμερα 64MP, αφού οπως ολα δείχνουν το επερχόμενο Redmi Note 8 θα έχει στην πλάτη του τον νέο GW-1 αισθητήρα της Samsung.

Ο εν λόγω αισθητήρας είναι πολύ μεγάλος, αφου φτάνει το 1/1.7″ και ειναι στα 64MP με μέγεθος Pixel 0.8μm. Αυτό σημαινει οτι ενώνοντας τα 4 Pixel σε ένα, θα μπορείτε να βγάλετε φωτογραφίες 16MP ανάλυσης, με πολύ φωτεινότερο Pixel που θα αγγίζει το 1.6μm.

Εκτός αυτού, ο νέος αισθητήρας της Samsung φέρνει και υποστήριξη για Hardware-based HDR μέχρι και 100 Decibels, την ώρα που οι συμβατικοί αισθητήρες έρχονται με HDR, που δεν ξεπερνάει τα 60 dB.

- Advertisement -

Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο, αυτή δεν ήταν η μεγαλύτερη ανακοίνωση που έκανε σήμερα η Redmi, αφού η μαμα της Κινέζικης εταιρίας, Xiaomi, αποκάλυψε μέσω του Weibo οτι έχει στα σκαριά το πρώτο κινητό με κάμερα 108MP, o αισθητήρας του οποίου είναι κατασκευασμένος ξανά απο την Samsung, και μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες ανάλυσης 12,032 x 9,024 pixels!!

Βέβαια το πιο πιθανό ειναι να έχουμε και εδώ το “4 σε 1 Pixel” οπότε το τελικό μέγεθος της φωτογραφίας θα ειναι στα 27MP, που φυσικά δεν το λές και..απογοήτευση. Ειδικά απο τη στιγμή που το κινητό με τα 108MP πιθανότατα θα ανήκει στην οικογένεια των Mi Mix!

Οπως και να έχει, λίγη υπομονή θα χρειαστεί να κάνετε, αφου ο καιρός γαρ εγγύς και για το επόμενο Redmi Note 8, αλλα και για το επερχόμενο Mi Mix 4, άρα μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη θα τα ξέρουμε ολα.

 

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!