Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2020
Αρχική Ειδήσεις Smartphones Με OLED οθόνες 90Hz και 6GB RAM θα κυκλοφορήσει το Pixel...

Με OLED οθόνες 90Hz και 6GB RAM θα κυκλοφορήσει το Google Pixel 4

Και με αστεία μπαταρία στο μικρό μοντέλο. Για να τα λέμε όλα.

-

- Advertisement -

Μια ακόμα φήμη εμφανίστηκε σχετικά με τα επερχόμενα Pixel 4 και Pixel 4 XL, αφού στα χέρια των ανθρώπων του 9to5 (αν γράφουν άνθρωποι δηλαδή, και δεν είναι A.I. ρομπότ που μας κοροιδεύουν) έφτασαν ορισμένες…γαργαλιστικές πληροφορίες.

Αρχικά τα δύο νέα κινητά θα έρθουν με το μεν Pixel 4 να έχει 5.7″ Full HD+ οθόνη, και το δέ Pixel 4 XL, οθόνη 6.3″ QHD ανάλυσης.

Και στις δύο περιπτώσεις θα έχουμε AMOLED πάνελ, τα οποία η Google αποκαλεί Smooth Displays, όχι επειδή είναι μαλακά και ευκολοχτένιστα, αλλα επειδή θα έχουν ρυθμό ανανέωσης 90hz!

Απο την άλλη, το μικρό Pixel 4 θα έχει μικρότερη μπαταρία απο το Pixel 3 (2800 mAh αντί των 2915 του 3) κάτι που σε συνδυασμό με την οθόνη με υψηλό ρυθμό ανανέωσης, θα αναγκάσει το iPhone 4 να πάρει τηλέφωνο το Pixel 4 και να του ζητήσει την αυτονομία του πίσω.

- Advertisement -

Ευτυχώς το μεγάλο Pixel 4, θα έρθει με μεγαλύτερη μπαταρία απο τον προκάτοχο του και θα φτάνει τα 3700mAh.

Στο εσωτερικό τους θα έχουμε τον Snapdragon 855 (plus η όχι θα το δούμε στην επίσημη ανακοίνωση) 6GB RAM, επιλογή ανάμεσα σε 64GB και 128GB μνήμης, ενώ κλασσικά τα νέα Pixel θα έρθουν με Stereo ηχεία.

Τέλος έχουμε και τις πληροφορίες για την κάμερα των νέων κινητών, εκει που για πρώτη φορά θα δούμε δύο αισθητήρες και όχι έναν. Εκτός του κεντρικού αισθητήρα στα 12MP λοιπόν, θα βρείτε έναν ακόμη στα 16MP με τηλεφακό. Για τον Ευρυγώνιο θα περιμένουμε 2-3 γενιές ακόμα.

Αυτά που είναι σίγουρα γνωστά, είναι το Motion Sense, και το ξεκλείδωμα με το πρόσωπο σας, με τη βοήθεια του Soli Sensor, που πραγματικά μοιάζει εξαιρετική τεχνολογία.

Σε αναμονή λοιπόν κυκλοφορίας τους επόμενους μήνες, για να δουμε και τα πρώτα Review,  αφού για να το πάρω εγώ στα χέρια μου, θα πρέπει να πουλήσω το Angroid, και τη φουκαριάρα τη μανούλα μου. Και το μάτι καλό είναι.

 

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!