Η LG είναι μια ανάσα πριν την ανακοίνωση του LG Wing, του πρώτου κινητού της Explorer σειράς της, η οποία έρχεται για να αγγίξει νέα όρια σε Design και χρηστικότητα στο κομμάτι των Smartphones.

Σήμερα το LetsGoDigital έχει μια ακόμη πολύ σημαντική πληροφορία για τη συσκευή, που θα παρουσιαστεί επίσημα στις 14 Σεπτεμβρίου, αφού ανάμεσα σε ορισμένα νέα Renders που διέρρευσαν, εμφανίστηκε και μια πατέντα που αναφέρει πως η νέα συσκευή θα είναι εξοπλισμένη με μια “Gimbal Motion Camera”.

Εμφανισιακά οι κάμερες τις συσκευές είναι σε παρόμοια διάταξη με αυτές του LG Velvet, αλλα η λέξη Gimbal στην πατέντα αφήνει πολλές υποσχέσεις, για σταθεροποίηση επαγγελματικού επιπέδου στον κύριο αισθητήρα της συσκευής.

Βέβαια η LG δεν είναι η πρώτη εταιρία που παρουσιάζει κινητό με Gimbal Camera, αφού το Vivo X50 Pro έχει ήδη πάρει την πρωτιά, με το νέο σύστημα να προσφέρει πολύ καλύτερες επιδόσεις σε ότι αφορά τη σταθεροποίηση, σε σχέση με το κλασσικό σύστημα OIS που έχουμε συνηθίσει.

Discover the Unexplored: Official Invitation

Και αυτό όμως, όπως και ολα τα άλλα χαρακτηριστικά της συσκευής, για την ώρα είναι γνωστά μόνο σε επίπεδα φήμης, οπότε για να είμαστε ειλικρινείς, το μόνο που πραγματικά ξέρουμε για το LG Wing, είναι το περίεργο άνοιγμα του σε σχήμα Τ.

Αν όλα πάνε καλά, η ανακοίνωση θα γίνει σε τρεις μέρες από σήμερα, με την κυκλοφορία του να έχει κλειδώσει μάλλον για τις 5 Οκτώβρη

0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments