Αρχική Ειδήσεις Hardware Μέχρι και 30' ομιλίας με 0% μπαταρία υπόσχεται η Lenovo για το...

Μέχρι και 30′ ομιλίας με 0% μπαταρία υπόσχεται η Lenovo για το Ζ5

-

- Advertisement -

Οπως πάει η δουλειά αγαπητέ αναγνώστη, είτε όποια πληροφορία έχουμε ακούσει μεχρι σήμερα για το Lenovo Z5 απο τους ανθρώπους της εταιρίας, είναι παραφουσκωμένη όσο δεν πάει, είτε το Lenovo Z5 θα είναι μια απο τις καλύτερες συσκευές που έχουμε δει ποτέ.

Μέχρι τώρα λοιπόν, έχουμε Snapdragon 845, σχεδόν μηδενικά περιθώρια, και μήμη χωρητικότητας μέχρι 4TB! Χωρίς να υπάρχει τίποτα επίσημο μπορώ με σχετική σιγουριά να σας πω, οτι θα έχει και Α.Ι μέχρι και στα αυτιά, σαν αξια συσκευή του 2018. Και Notch.

Αν ολα αυτά δε σας εντυπωσιάζουν ομως, τότε έχω ένα ακόμα χαρακτηριστικό της συσκευής που μπορεί να σας πείσει.

Οπως ανέφερε ο Vice President της Lenovo, Τσάνγκ Τσένγκ(οχι αλήθεια έτσι τον λένε, δεν το έβγαλα απο το μυαλό μου), η νέα συσκευή της Lenovo, θα προσφέρει 45 ημέρες χρόνου αναμονής, και θα μπορεί να σας δώσει μέχρι και 30 λεπτά χρόνο ομιλίας, ακόμα και με τη μπαταρία στο 0%!

Απο τη στιγμή που δεν υπάρχουν πληροφορίες, για το πως γίνεται αυτό, φαντάζομαι οτι έχουμε να κάνουμε με απίθανη διαχείριση ενέργειας απο πλευράς Software, και..μπαταρία αυτοκινήτου.

Εκτός απο τις μάλλον υπερβολικές προβλέψεις του για την αυτονομία της συσκευής, το Τσανγκ Τσενγκ(δεν το χορταίνω) μας προσέφερε και μερικά δείγματα απο την Dual Camera του νέου Lenovo Z5.

 

Ακόμα και τα μισά απο οσα διαρρέουν, αν καταφέρει τελικά να μας παρουσιάσει η Lenovo, τότε θα έχουμε μια συσκευή που πολλοί θα ζηλέψουν. Αν τα καταφέρει ολα, τότε μάλλον έχουν ανακαλύψει το ταξίδι στο χρόνο.

 

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!