Μέχρι τώρα είχαμε μόνο το πρώτο το LG Velvet το ορθόδοξο, με τον Snapdragon 765 και 5G Modem.

Στην αρχή της εβδομάδας έκανε την εμφάνιση της, και μια 4G έκδοση του Velvet, η οποία θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Ευρώπη, και θα έχει στον εσωτερικό της τον Snapdragon 845, το πάλαι ποτέ κορυφαία SoC της Qualcomm, που μπορεί να μην είναι τόσο φρέσκο όσο το SD 765, αλλα σίγουρα στο κομμάτι της ταχύτητας δεν έχει να ζηλέψει τίποτα.

Αν βέβαια νομίζατε οτι εδώ τελειώσαμε, ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ, επειδή Α) η LG έχει και άλλα σχέδια, και Β) αν είχαμε τελειώσει εδώ, δε θα έγραφα εγώ είδηση. Είναι σαν τη φάση που βρίσκουν τον δολοφόνο στο πρώτο δεκάλεπτο. Όλοι ξέρουμε ότι έκαναν λάθος, αλλιώς δεν έχουμε ταινία.

Ή όταν οι βοηθοί του Dr House του λένε ότι τα συμπτώματα είναι λόγο Λύκου. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΟΣ.

Πίσω στο θέμα μας τώρα, η LG που λέτε, έχει άλλα σχέδια,αφού φαίνεται πως έχει στα σκαριά τουλάχιστον μια ακόμη έκδοση του Velvet, που θα βασίζεται αυτή τη φορά, σε SoC της Mediatek.

Για την ακρίβεια, στο Google Play Console, έκανε την εμφάνιση του, το Velvet, με τον MT6883, που είναι πιο γνωστός ως Dimensity 800, με 8 πυρήνες: 4 Cortex A77 και 4 Cortex A55.

Αν είμασταν στις αρχές του 2019, και ακούγατε για Mediatek επεξεργαστή, λογικά θα τρέχατε αλαλάζοντας τώρα, μη σας βρει κάνα κακό, αλλα η αλήθεια είναι πως απο τον G90T και μετά, και ειδικά με τους Dimensity, η Mediatek φαίνεται πως έχει γυρίσει σελίδα, προσφέροντας επιτέλους συγκρίσιμες με τον ανταγωνισμό επιδόσεις, και κρατώντας τις χαμηλές τιμές της.

Ειδικά σε μια συσκευή όπως το LG Velvet, που η αλήθεια είναι πως έχει λίγο τσιμπημένη τιμή, μια πιο οικονομική έκδοση με τον Dimensity 800, και τα 6GB RAM που φαίνεται να έχει, αντί των 8 που έχουν οι άλλες δυο εκδόσεις, δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ κακή ιδέα.

Το θέμα ειναι οτι δεν είναι σίγουρο ακόμα αν η LG σχεδιάζει να διαθέσει και αυτή την έκδοση παντού, η σε συγκεκριμένες αγορές που θέλει να έχει μια οικονομική επιλογή.

Που θα πάει θα μάθουμε.

 

5 1 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments