Μετά τη φήμες οτι  η Apple σκέφτεται να ξεφορτωθεί το Home Button στα iPhone-iPad-iPod Touch, στο γαιτανάκι της εξαφάνισης κουμπιών μπαίνει και η .

Μια εικόνα που πιθανότατα καταλάθος εμφανίστηκε στο HTC Sync, δείχνει μια συσκευή με το brand της Verizon, που θυμίζει αρκετά το HTC Desire HD, να στερέιτε τα 4 κουμπιά που έχουμε συνηθήσει στις android συσκευές.
Η εικόνα βέβαια μπορεί απλά να πρόκειτε για maillot de basket nba pas cher ένα mockup ή πρωτότυπο, χωρίς να σημαίνει κάτι, αλλα η HTC αρνείτε να σχολιάσει οτιδήποτε, και όπως φαντάζεστε, η εικόνα έχει ήδη κατέβει απο το post. Πολλοί όμως έχουν διαφορετική άποψη και υποστηρίζουν οτι η εν λόγω συσκευή θα είναι η πρώτη, με μικρή διάμετρο οθόνης, η οποία θα υποστηρίζει την Android 3.0 Honeycomb. Η νέα έκδοση μπορεί να είναι σχεδιασμένη, για λειτουργία σε tablet, απο την άλλη όμως δεν απαιτεί την ύπαρξη των τεσσάρων πλήκτρων, όπως και στο Motorola Xoom.

HTC Scribe ή Κινητό με honeycomb;

Άλλες πηγές δηλώνουν οτι πρόκειτε για το HTC Scribe, το tablet που θα αποτέλέσει το πρώτο της εταιρίας. Αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, τα χαρακτηριστικά που vetement cyclisme pas cher έχουν διαρρέυσει αναφέρουν οθόνη 7 ιντσών με ανάλυση 1280Χ720, GPS,WiGi 2gb εσωτερική μνήμη και κάρτα μνήμης 32 gb.

Να πω την αλήθεια, η φωτογραφία δε μου φέρνει καθόλου σε Tablet, άρα μας μένει η συσκευή σε μέγεθος κινητού που να τρέχει honeycomb, κάτι που επίσης μου μοιάζει απο δύσκολο εώς αδύνατο. Θα ψηφίσω, απλό λάθος, ή πρωτότυπο! Για να ακούσω και εσάς

[πηγή]

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για