Με οθόνη χωρίς περιθώρια, και αναλογία 18:9 θα κυκλοφορήσει το Oneplus 6.

0
Oneplus 6

Σύμφωνα με πρόσφατες φήμες, η Oneplus θα προσπεράσει τη Mid-season κυκλοφορία ενός «Oneplus 5T» αφού στον ορίζοντα δε φαίνεται κάποιο νέο High End SoC της Qualcomm που να δικαιολογεί νέα συσκευή, και ταυτόχρονα σχεδόν ολοι οι ανταγωνιστές της Oneplus, έχουν περάσει στην edge-to-edge εποχή, και φαίνεται οτι οι κινέζοι είναι αποφασισμένοι να ακολουθήσουν.

Έτσι το επόμενο κινητό της εταιρίας λοιπόν, θα είναι το Oneplus 6, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει με Full Screen Design, αφου η οθόνη(πιθανότατα τεχνολογίας AMOLED) θα καλύπτει το μεγαλύτερο ποσοστό της πρόσοψης, ενώ και η αναλογία της θα είναι 18:9, ακολουθώντας το κύμα της εποχής.

Πέρα απο την εντυπωσιακή νέα εμφάνιση, το Oneplus 6 θα συνεχίσει να εξοπλίζεται με οτι καλύτερο κυκλοφορεί απο πλευράς hardware, οπότε ο Snapdragon 845, με 6 και 8GB RAM και 128GB μνήμης, είναι μια ασφαλής πρόβλεψη, με μοναδικό ερωτηματικό τη μπαταρία, που σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα ξεπερνάει σίγουρα τα 3000mAh, αλλα αυτό δε σημαίνει και κάτι.

Τον δρόμο τον Edgeless οθονών, θα ακολουθήσει οπως ολα δείχνει και η Xiaomi,με το Mi 7, οπότε ο ερχόμενος Φεβρουάριος με την Mobile World Congress αναμένεται..χωρίς περιθώρια.