Τρείς μήνες και κάτι ψιλά, μετά την πρώτη του εμφάνιση, τα Redmi Note 8/8 Pro πέρασαν τα 10 εκ. πωλήσεις παγκοσμίως οπως ανακοίνωσε μέσα στην τρελή χαρά η , που κάνει μακροβούτια στο χρήμα.

Η δευτερη γενιά της σειράς Note που βγάζει η Redmi ως ανεξάρτητη εταιρία, είναι ακόμα πιο επιτυχημένη σε σχέση με την πρώτη, αφου το περσινό Redmi Note 7 χρειάστηκε ένα μήνα παραπάνω για να σπάσει το φράγμα των 10 εκ. συσκευών.

Για να καταλάβετε ΠΟΣΟ εντυπωσιακός αριθμός είναι αυτός, μεταφράζεται σε 110.000 συσκευές κάθε μέρα. Απίστευτο νούμερο.

Και πως να μην είναι, οταν έχετε στη διάθεση σας συσκευές σαν το Xiaomi Redmi Note 8 Pro , με τον Helio G90T, UFS 2.1 μνήμη,εντυπωσιακή αυτονομία, μεγάλη οθόνη,ΝFC,  και μια κάμερα 64MP, με συνοδεία απο έναν ευρυγώνιο και έναν Macro φακό.

Και το “απλό” Redmi Note 8 όμως, δεν είναι και άσχημο, αφού στην ουσια είναι ένα αναβαθμισμένο MiA3, με Full HD, IPS οθόνη , 48MP κάμερα, και ακόμα καλύτερη τιμή!

Μάλιστα η Redmi έριξε και Teaser για το επερχόμενο Redmi K30, το οποίο θα δούμε σε μια γρήγορη ματιά αύριο, ως το πρώτο 5G τηλέφωνο της Redmi, πριν την επίσημη παρουσίαση του στις 10 Δεκεμβρίου. Για αυτό ομως, θα πουμε περισσότερα αύριο.

0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments