Αρχική Ειδήσεις Hardware

Η πρώτη ανεπίσημη εμφάνιση του Xiaomi Mi 7 αποκαλύπτει ένα μικρό τέρας.

0

Όσοι είχατε την τύχη να ασχοληθείτε με ένα Xiaomi Mi 6 θα ξέρετε ήδη γιατι περσινό Mi της Xiaomi θεωρείτε μια απο τις καλύτερες συσκευές του 2017, ειδικά αν συγκρίνεται συσκευες με οθόνες μικρότερες απο 5.5″, μια κατηγορία που τείνει να εκλείψει.

Το Xiaomi Mi 7 θα είναι μάλλον η δεύτερη ναυαρχίδα της Xiaomi για το 2018, αφού σύμφωνα με τις φήμες, πρώτο θα σκάσει μύτη το Xiaomi Mi Mix 2s, αν όμως επιβεβαιωθούν τα χαρακτηριστικα που διέρρευσαν, για το Mi 7, τότε η αναμονή, μάλλον θα αξίζει, και με το παραπάνω!

Σύμφωνα με ένα Screenshot που έκανε την εμφάνιση του, το νέο Xiaomi Mi 7 θα έρθεi με οθόνη 5.65″, με Full HD+ ανάλυση και αναλογία 18:9.

Αυτό σημαίνει οτι το Mi 7 θα είναι ένα απο τα μικρότερα Flagships της αγοράς, και παρότι η οθόνη του θα είναι αρκετά μεγαλύτερη απο τις 5.15″ του Mi 6 το τελικό μέγεθος δε θα διαφέρει και τόσο.

Ο Snapdragon 845 με τα 8GB RAM που φαίνεται οτι θα κουβαλάει το νέο Mi, δεν είναι και καμια έκπληξη, ούτε και οι 2 κάμερες 16+16 MP, που έρχονται να βελτιώσουν την αρκετά ικανοποιητική κάμερα του Mi 6. Αυτό που είναι έκπληξη, είναι η τεράστια μπαταρία 4480mAh, η οποία είναι και το σημείο που με κάνει να πιστεύω οτι μπορεί το Screenshot να μην είναι και τελείως αληθινό.

ΑΝ ομως, λέω ΑΝ , πράγματι το Xiaomi Mi 7 έρθει με μπαταρία τέτοιου μεγέθους , και την βελτιωμένη διαχείριση ενέργειας του Snapdragon 845(ήδη ο 835, έχει εξαιρετική διαχείριση) και λαμβάνοντας υπόψιν και προηγούμενες φήμες που μιλούν για AMOLED οθόνη, αγαπητοί αναγνώστες, το νέο τέκνο της σειράς MI, θα έχει ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αυτονομία.

Εκτός των παραπάνω, το Mi 7 φημολογείτε οτι θα κυκλοφορήσει και με ένα μεγαλύτερο αδελφάκι, το Mi 7 Plus , με μεγαλύτερη οθόνη, ενώ όσα και κυκλοφορήσουν τελικά, θα είναι πιθανότατα οι πρώτες συσκευές της Xiaomi που θα υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση.

Ολα τα παραπάνω δυστυχώς, έχουν και μια αρνητική επίπτωση, αφού η τιμή της νέας συσκευής αναμένεται να αγγίζει τα 3000 Yuan, ίσως και να τα ξεπερνάει, κάτι που μεταφράζεται σε 390€, και αποτελεί την μεγαλύτερη τιμή σε συσκευή της σειράς.