Τετάρτη, Οκτώβριος 16, 2019
Αρχική Ειδήσεις Smartphones Renders του Meizu 17 που διαρρέουν δείχνουν μια πανέμορφη συσκευή με κυρτή...

Renders του Meizu 17 που διαρρέουν δείχνουν μια πανέμορφη συσκευή με κυρτή οθόνη.

-

- Advertisement -

ΠΡΟΔΟΣΙΑ κύριοι. ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Η Meizu μπορεί εμπορικά να μην τα πάει καλά, αλλα στην καρδιά μας είναι πρώτη, αφού είναι ίσως η μοναδική εταιρία που προσπαθεί να αντισταθεί στην κατάρα των Notch, με το μυστικό της όπλο. Τα περιθώρια.

Και εκει που με στυλ η Κινέζικη εταιρία απέφευγε το ένα απο τα δύο σημαντικά λάθη που μπορείς να κάνεις σε μια οθόνη, πήγε και έκανε το δεύτερο, αφού στα Renders του νέου Meizu 17 που εμφανίστηκαν, φαίνεται πως οι άνθρωποι της Meizu επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν κυρτή οθόνη.

Το γενικότερο Design της συσκευής δεν έχει αλλάξει πολύ απο το Meizu 16th και τις παραλλαγές του, αφού και πάλι θα βρείτε ένα μικρό περιθώριο στην κορυφή με την μικροσκοπική εμπρόσθια κάμερα 20MP, αντί για Notch και τρύπες.

Εκτός απο την απουσία του Notch και την κυρτή οθόνη, τα Renders φανερώνουν τριπλή κάμερα με το κλασσικό κυκλικό hexaled Flash των Meizu, τρία μικρόφωνα, και μαι USB Type-C θύρα, κάτι που σημαίνει οτι μάλλον δε πρέπει να περιμένουμε την επιστροφή της θύρα ακουστικών.

- Advertisement -

Οπως και να έχει, τα Renders μας παρουσιάζουν μια πολύ όμορφη συσκευή, ,με τη μεγάλη αλλαγή να έρχεται με τη μορφή του «waterfall screen» αλλα το πιθανότερο είναι οτι ΜΕΧΡΙ να κυκλοφορήσει το τηλέφωνο θα έχει υποστεί μερικές αλλαγές. Και λέω ΜΕΧΡΙ, γιατι το τελευταίο μοντέλο του Meizu 16, το Meizu 16s κυκλοφόρησε μόλις τον Απρίλιο, οπότε λίγο δύσκολο να δούμε νέα κυκλοφορία, τόσο γρήγορα.

- Advertisement -
SourceGizchina
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!