Σε λιγότερο απο μια ώρα η Samsung θα αποκαλύψει το πρώτο Foldable Smartphone της. Δείτε το Live.

Μπορεί να μην το έχετε συνειδητοποιήσει ακόμα, αλλα σήμερα, εκτός του οτι είναι μια μέρα πριν τη γιορτή μου, οπότε ειναι μέρα σταθμός, μπορεί να είμαστε μπροστά και σε κοσμογονικές αλλαγές στην αγορά των Smartphones. Ίσως βέβαια, απλά δούμε μια φούσκα. Ολα παίζουν.

Αυτό συμβαίνει αγαπητέ αναγνώστη, επειδή μετα απο ΧΡΟΝΙΑ που ακούγαμε φήμες, βλέπαμε πρότυπα, και φανταζομασταν εξωγήινες τεχνολογίες. στις 7/11 του 2018 η Samsung θα παρουσιάσει το πρώτο της αναδιπλούμενο τηλέφωνο στο Developer Conference που θα λάβει χώρα σε κάτι λιγότερο απο μία ώρα στο San Francisco.

Αν θέλετε να είστε παρών στο γεγονός, έστω και απο απόσταση, δεν έχετε παρα να ρίξετε μια ματιά στο Live Stream του SDC 2018 που ακολουθεί.

Βέβαια το Event παραμένει ενα Developer’s Conference που σημαίνει οτι εκτός απο την παρουσίαση του νέου κινητού θα βγούν πολλές ειδήσεις για το Bixby, το Samsung Knox, το Samsung DeX, και το Tizen OS. Πιθανότατα θα παρουσιαστεί και κανα AR Emoji σκατούλα, ή μπανάνα, γιατι τα AR Emojis είναι serious business.

Μεγάλη στιγμή, ή μεγάλη πατάτα λοιπόν; Θα το μάθουμε σε λίγο.

Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης