Σκέψεις της Samsung να ακυρώσει την μαζική παραγωγή του Galaxy S21 FE, λόγω σοβαρών ελλείψεων σε ημιαγωγούς!

0
geekbuying aniverssary sale banner

Τα μεγάλα προβλήματα στην παραγωγή ημιαγωγών, φαίνεται πως βάζουν της Sasmung σε σκέψεις, αφού η επόμενη μεγάλη ανακοίνωση της εταιρίας για το χειμώνα, μετά τα νέα Foldable Smartphone που περιμένουμε να δουμε αρκετά νωρίτερα, δηλαδή το Galaxy S21 Fan Edition, έχει μεγάλη πιθανότητα να μπει στον πάγο.

Σε αντίθεση με τα Foldables που είπαμε, το Galaxy S21 FE θεωρητικά θα πρέπει να παραχθεί σε πολύ μεγαλύτερα νούμερα, αφού θα είναι μάλλον το πιο προσιτό από τα μοντέλα της οικογένειας του S21, και αν λάβουμε υπόψιν μας την πορεία του περσινού S20 FE, θα έλεγε κανείς ότι είναι.. καταδικασμένο να πουλήσει.

Έτσι η αδυναμία της Samsung να προμηθευτεί τους μικροαγωγούς για τέτοιο επίπεδο παραγωγής, ίσως αποδειχθεί ταφόπλακα για την κυκλοφορία της συσκευής, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, η Κορεάτικη εταιρία σκέφτεται σοβαρά να σταματήσει την μαζική παραγωγή του τηλεφώνου, πριν καλά-καλά, αυτή ξεκινήσει.

Η ίδια η Samsung αναφέρει ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει, κάτι που μπορεί θεωρητικά να σημαίνει ότι υπάρχουν ελπίδες ακόμα, αλλα αν οι πιθανότητες ήταν υπερ. της κυκλοφορίας της συσκευής, τότε μάλλον η Samsung θα είχε αρνηθεί τα πάντα και θα συνεχίζαμε.

Το ότι το συζητάει, δεν το λες αι πολύ καλο σημάδι.

Galaxy Note, δεν έχει φέτος λοιπόν, και έχουμε πλέον σημαντική πιθανότητα να χάσουμε και το S21 FE. Αν δε σας τράβηξε η σειρά S21, τότε μάλλον θα έχετε να περιμένετε μόνο.. Foldables, απο την Samsung.

 

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo