Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2020
Αρχική Ειδήσεις Smartphones Στα σκαριά Mobile επεξεργαστής της Samsung με GPU AMD Radeon!

Στα σκαριά Mobile επεξεργαστής της Samsung με GPU AMD Radeon!

-

- Advertisement -

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα των επεξεργαστών της Samsung απέναντι στους κορυφαίους Snapdragon της εντοπίζεται κυρίως στον τομέα των γραφικών, και η Κορεάτικη εταιρία, φαίνεται οτι ετοιμάζει κόλπο γκρόσο για να καλύψει την συγκεκριμένη αδυναμία, με τον το Flagship Exynos SoC του 2021 να έρχεται με GPU κατασκευασμένη απο την AMD.

Οπως ανακοίνωσε η ίδια η Samsung, στο περιθώριο της δημοσίευσης των οικονομικών αποτελεσμάτων του Q2 για το 2019, η συνεργασία της με την AMD, στοχεύει στο να φέρει “συνταρακτικές αλλαγές στην τεχνολογία” αφού η AMD θα προσφέρει τις νέες GPU της, βασισμένες την αρχιτεκτονική RDNA, στην Samsung, ως μέρος του Deal.

Αυτές είναι η νέες mobile-Friendy GPUs την γνωστής εταιρίας, οι οποίες είναι σχεδιασμένες για να δουλεύουν με ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος, και με ακόμα μικρότερη έκλυση θερμότητας.

Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό, είναι το αν η συνεργασία αυτή ειναι αποκλειστική, αφού δεν υπάρχει ακόμα πληροφόρηση για το αν οι GPU της AMD θα χρησιμοποιηθούν μόνο απο την Samsung, αλλα και το αν ολα τα Chipsets της Samsung απο εδώ και στο εξής θα φέρουν GPU της AMD, οπότε για την ώρα, η AMD θα έχει να λαμβάνει ως δικαίωμα εκμεταλλευσης ένα ποσοστό επι των πωλήσεων και φυσικά τα τέλη πνευματικής ιδιοκτησίας για της χρήση το ονόματος και των τεχνολογιών της.

- Advertisement -

Υπομονή λοιπόν, μέχρι τα τέλη του 2020 που θα έχουμε τις πρώτες επίσημες ανακοινώσεις, και κυρίως τα πρώτα δείγματα της δύναμης των SoC που θα γεννηθούν απο τη συνεργασία των δύο εταιριών.

- Advertisement -
SourceGizchina
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!