Με βάση ένα διαφημιστικό poster που εμφανίστηκε στο Weibo, και μπορεί να είναι ή να μην είναι αληθινό, το Xiaomi Mi 10 είναι πολύ πιο κοντά ότι φανταζόσασταν.

Επίσης, σύμφωνα με αυτό το Poster, το Module των καμερών της συσκευής, έρχεται σχεδόν αυτούσιο από το Mi Mix Alpha, και αν στο Concept Phone της Κινέζικης εταιρίας ήταν ταίριαζε, στην περίπτωση του Mi 10 το λές από “περίεργο” μέχρι το “πως είσαι έτσι”.

Η μεγαλύτερη αποκάλυψη απο το Poster όμως, είναι οτι το νέο Flagship της Xiaomi θα παρουσιαστεί επίσημα στις 11 Φεβρουαρίου, οπότε οι ερωτιάρηδες Κινέζοι, θα μπορούν λογικά να το πάρουν δώρο στο αμόρε για τον Άγιο Βαλεντίνο.

To Xiaomi Mi 10, θα έρθει με οθόνη 90Hz και μπαταρία 4800mAh με ταχεία φόρτιση 30W, ενώ στην ψιλοτρισάθλια πλάτη του, θα βρείτε 4 κάμερες , με κεντρικό αισθητήρα 64MP.

Απο την άλλη, το Xiaomi Mi 10 PRO, θα έχει ακόμα καλύτερη οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120hz, και μπαταρία 4500mah με απίστευτη ταχεία φόρτιση 66W. Και η κάμερα εδώ θα είναι βελτιωμένη με 108MP.

Το κακό με την όλη υπόθεση βέβαια, είναι οτι η τιμή θα είναι τσιμπημένη για τα δεδομένα της Xiaomi, αφού οι πιο αισιόξοδες προβλέψεις μιλούν για ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 500$ αρχικη τιμή στην μικρότερη έκδοση, και φυσικά η τιμή αυτή αφορά της αγορά της Κίνας. Άουτς.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για