Στις 16 Νοεμβρίου θα παρουσιαστεί επίσημα το Oneplus 5T, στη Νέα Υόρκη

0
anewview16_Forum_

Η ώρα της αναμονής τελείωσε! Η τελευταία απο τις μεγάλες ανακοινώσεις για φέτος(εκτός απροόπτου) θα πραγματοποιηθεί στις 16 Νοεμβρίου, οταν και η Oneplus θα παρουσιάσει σε Event στη Νέα Υόρκη το νέο Oneplus 5T.

Οπως ανακοίνωσαν οι άνθρωποι της εταιρίας στα επίσημα Forums της, στα αποκαλυπτήρια θα μπορούν να παρεβρεθούν όλοι όσοι θέλουν, αφου θα γίνει ανοικτά, με το εισιτήριο για την παρουσίαση να κοστίζει $40.

Εκτός απο μια θέση στο Event τα $40 θα χαρίσουν στους αγοραστές των εισητηρίων και μια τσάντα γεμάτη προιόντα της Oneplus που κοστίζουν $65. Επίσης ολα τα έσοδα των εισιτηρίων θα δωθούν για καλό σκοπό.

Για όσους δεν καταφέρουν να είναι στις 16 του μήνα στις Η.Π.Α, επειδή πιθανότατα θα έχει χαλάσει το ιδιωτικό Jet, η παρουσίαση που θα προβληθεί και μέσω Youtube σε Live Stream, και μάλιστα για πρώτη φορά, σε απευθείας μετάδοση, και όχι κονσέρβα.

Οι πωλήσεις σε Ευρώπη και Αμερική θα ξεκινήσουν στις 21 Νοεμβρίου, ενώ στην Κίνα θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την 1η Δεκεμβρίου.

Τι θα δούμε ομως την 16η του Νοέμβρη; Μια συσκευή με οθόνη 6″,χωρίς περιθώρια και αναλογία 18:9, το ίδιο «εσωτερικό» με το Oneplus 5(SD835 6/8GB RAM, 64/128GB ROM) με πιθανότατα μεγαλύτερη μπαταρία, και σύμφωνα με τις φήμες θα έχουμε αναβάθμιση και στις κάμερες.

Δεν υπάρχει λόγος να βασίζεστε σε φήμες ομως, σε 10 μέρες θα τα μάθουμε ολα.

Εγώ ποντάρω σε τιμή 539€ – 599€ για τις δύο εκδόσεις. Ακούω στοιχήματα.