Αρχική Ειδήσεις Hardware

Στις 24 Φεβρουαρίου θα ανακοινωθεί το foldable 5G Smartphone της Huawei.

0
huawei-foldable-mwc-840x472

Το 5G, και τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα είναι το απόλυτο must για το 2019, για αυτό και η Huawei δε θα μπορούσε να μείνει έξω απο το χορό.

Έτσι στις 24 Φεβρουαρίου, στα περιθώρια του Event της εταιρίας για την Mobile World Congress , θα παρουσιάσει το πρώτο Foldable Smartphone της, που θα ειναι φυσικά και 5G Enabled. Και νουνου και λάιτ.

Με hashtag #ConnectingTheFuture ο επίσημος λογαριασμός της Huawei στο Twitter αποκάλυψε τις προθέσεις της εταιρίας, οι οποίες εδώ που τα λέμε δεν ηταν και πολύ κρυφές αφου η κυκλοφορία ενος Foldable smartphone απο τους Κινέζους φημολογείται απο τις αρχές του 2018.

Μάλιστα πληροφορίες λένε οτι η Huawei έχει ήδη παρουσιάσει τη συσκευή σε παρόχους στην Νότια Κορέα, αφού η πατρίδα της Samsung θα είναι μια απο τις πρώτες χώρες που θα ενεργοποιήσει τα 5G δίκτυα, κάτι που αναμένεται να συμβεί τον ερχόμενο Μάρτιο, οπότε η αναδιπλούμενη 5G συσκευή της Huawei ίσως βρεί εκει το κοινό που θα την επιλέξει.

Για την ίδια τη συσκευή ελάχιστα έχουν διαρρεύσει, με τις μόνες σχεδόν σίγουρα πληροφορίες να μιλούν για οθόνη 8″ οταν ξεδιπλωθεί η συσκευή, ενώ στο εσωτερικό του,σχεδόν σίγουρα θα βρίσκεται ο Kirin 980.

τα υπόλοιπα θα τα μάθουμε στις 24 Φεβρουαρίου σε μια απο τις πιο ενδιαφέρουσες MWC των τελευταίων ετών, που για ακόμα μια φορά δε θα παραστώ και δε θα σας μεταδώσω λεπτό προς λεπτό, γιατί μου λείπουν 3000€ και πρόσκληση.