Τα νέα DRAM Modules που κατασκευάζει η Samsung φέρνουν προ των πυλών τα κινητά με 6GB RAM

0

Αν το οτι ο επεξεργαστής του κινητού σας έχει πιο πολλούς πυρήνες απο του υπολογιστή σας κάνει να νιώθετε λίγο άβολα, φανταστείτε τι θα γίνει οταν πολύ σύντομα, το μικρό ενεργοβόρο θαύμα στο χέρι σας θα έχει και περισσότερη RAM.

Η Samsung ανακοίνωσε οτι προχωράει σε μαζική παραγωγή 12Gbit LPDDR4 DRAM Modules . Τα 12GBit μεταφράζονται σε περίπου 1.5GB RAM, κάτι που σημαίνει οτι 4 τέτοια Modules μαζί μας κάνουν 6GB RAM.

Κάτι τέτοιο σημαίνει οτι τα 2 Modules πλέον δε θα έχουν 2GB αλλα 3GB RAM, ενώ η αυξημένη πυκνότητα στη κατασκευή των modules σημαίνει τα 6GB RAM χρησιμοποιώντας τα 12GBit DRAM Modules καταλαμβάνουν χωροταξικά την ίδια επιφάνεια με τα 3GB RAM με τα παλιότερα 6Gbit Modules.

Οπως κάθε φορά, μια τέτοια μετάβαση φέρνει και μεγαλύτερες ταχύτητες, που σε αυτή την περίπτωση είναι της τάξεως του 30%, ενώ κατα 20% είναι μειωμένη και η κατανάλωση ενέργειας.

Πιθανότατα δε θα χρειαστεί να περιμένουμε και πολύ για να δούμε το πρώτο κινητό με 6GB RAM, αφού απο τη στιγμή που τα Modules τα κατασκευάζει η ίδια η Samsung, τα επόμενα Galaxy S ή Galaxy Note θα είναι και τα πρώτα που θα τα χρησιμοποιούν.

Tags:

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo