Παρασκευή, Δεκέμβριος 6, 2019
Αρχική Ειδήσεις Smartphones Tα νεότερα Renders του Pixel 4 XL δείχνουν τριπλή κάμερα και Bezels...

Tα νεότερα Renders του Pixel 4 XL δείχνουν τριπλή κάμερα και Bezels αντί notch.

-

- Advertisement -

Κινούμενοι στα μέσα Ιουλίου θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσουμε να συνηθίζουμε τις διαρροές για τα επόμενα κορυφαία κινητά που θα μας έρθουν στο τελευταίο τρίμηνο του έτους.

Σήμερα έχουμε σημαντικές αποκαλύψεις για το επόμενο Pixel, αφού τα renders που διέρρευσαν για το επερχόμενο κινητό της Google, μας φανερώνουν δυο πολύ σημαντικά στοιχεία για τη συσκευή.

Πρώτον, φαίνεται οτι το Notch μπανιέρα θα πάρει ευτυχώς, πόδι, με την Google να επιλέγει μια Notchless σχεδιαστική γραμμή. Βέβαια, μην περιμένετε πτυσσόμενες κάμερες και άλλα τέτοια κόλπα, αφου το Pixel 4XL, θα έχει τα απλά, πατροπαράδοτα περιθώρια, πάνω και κάτω, στα οποία θα βρείτε εμπρόσθιες κάμερες, αισθητήρες και τα διπλά στέρεο ηχεία.

- Advertisement -

Και λέω κάμερες, γιατι οπως ολα δείχνουν μπροστά θα βρούμε πάνω απο μια Selfie Camera, ενώ πολλές διαρροές μιλούν για ToF αισθητήρα εμπρός, για πιο ασφαλές Face Unlock, και Gesture Controls οπως τα είδαμε στο LG G8.

Για πρώτη φορά, πλήθος καμερών θα δούμε και στην πλάτη των νέων Pixel, με τα Renders, να δείχνουν σίγουρα δύο, και πιθανότατα τρείς κάμερες στην πλάτη, με την δεύτερη να είναι σχεδόν σίγουρα τηλεφακός, και να έχουμε ερωτηματικό για τον Ultrawide.

Τέλος η απουσία του Fingerprint Scanner απο την πλάτη και το πλάι, μάλλον θα έχουμε in-display scanner, στην OLED οθόνη του κινητού.

 

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!

Μεγάλες προσφορές του Gearbest, για Xiaomi Mi 9T, Mi 9T Pro,...

Τα μεγαλύτερα οπλα της Xiaomi στην αγορά, ΟΛΑ σε προσφορά, και μάλιστα σε ΠΑΡΑ πολύ καλές τιμές. Νοτ μπαντ γιου σιλι γκιαρμπεστ. Νοτ μπαντ ατ ολ.