Τετάρτη, Ιούλιος 17, 2019
Αρχική Ειδήσεις Hardware Τα πρώτα Renders του Pixel 4 που εμφανίζονται, δείχνουν "τρύπα" στην οθόνη.

Τα πρώτα Renders του Pixel 4 που εμφανίζονται, δείχνουν «τρύπα» στην οθόνη.

-

- Advertisement -

Στο περσινό Pixel 3 XL, η Google ακολούθησε τυφλα το δόγμα της Apple, με το Notch μπανιέρα στην κορυφή της συσκευής, αλλα η Google είναι μεγάλη εταιρία. Δε θα μπορούσε να συνεχίσει να αντιγράφει την Apple για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Πήρε την απόφαση λοιπόν να αντιγράψει την Samsung φέτος.

Σήμερα έκαναν την εμφάνιση τους τα πρώτα mockups με βάση της πληροφορίες που κυκλοφορούν μέχρι στιγμής για τα επόμενα Pixel, με τα κινητά της Google να έχουν δυο σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το παρελθόν.

Το πρώτο ειναι οτι στη θέση του Notch θα βρείτε τις τρύπες της οθόνης που πρωτοείδαμε στα Galaxy S10, κάτι που σημαίνει οτι δεν αποκλείεται τα νέα Pixels να έχουν οθόνες κατασκευασμένες απο την Samsung.

 

Η δεύτερη αλλαγή υπάρχει στην πλάτη, εκει που θα βρείτε για πρώτη φορά σε Pixel, 2 κάμερες, χωρίς να είναι φυσικά ακόμη επίσημα γνωστό το αν η δεύτερη κάμερα θα είναι πράγματι εκει, και το αν θα είναι κανονική κάμερα, ή κάποιος ToF αισθητήρας.

Πέρα απο αυτό, ο σχεδιασμός στα δύο mockups ακολουθεί κατα γράμμα τη γραμμή της Google στη σειρά Pixel, με το κομμάτι της κάμερας να ειναι διαφορετικού χρωματισμού απο την υπόλοιπη πλάτη, και το μπροστά να είναι..οθόνη.

Πριν μπερδευτείτε, επαναλαμβάνω οτι αυτά δεν είναι διαρροές του επίσημου τηλεφώνου, αλλα πρότυπα σχεδιασμένα απο το Phone Designer με βάση τις διαρροές για αυτό.

Δες τα λές και άσχημα πάντως. Σίγουρα πιο ομορφα απο το Pixel 3XL. Ειμαι υπέρ της notchoσταγόνας αντί της μη-έκκεντρης τρύπας στην οθόνη, αλλα αυτό το πράμα στο 3XL δεν το χωνεύω με τίποτα.

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!