Τέλος τα G-series. H LG αλλάζει όνομα στην Flagship σειρά των κινητών της.

0

Η σειρά G της LG, άρχισε το μακρινό 2012, με το LG Optimus G, και αποτέλεσε το επόμενο βήμα στα Flagship Phones, μετά τα Optimus, ένα Brand που σταμάτησε η LG να χρησιμοποιεί τελείως στην επόμενη γενιά, παρουσιάζοντας το LG G2.

To G6 θα είναι οπως όλα δείχνουν και το τελευταίο μοντέλο μιας – πολύπαθης- σειράς, αφού οι πληροφορίες λένε οτι το επόμενο μοντέλο της εταιρίας για τη μεγάλη κατηγορία, είτε θα διατηρήσει το αρχικό G, χρησιμοποιώντας δύο αριθμούς, όπως η σειρά V με τα V10-V20-V30, είτε θα ξεφορτωθεί τελείως και το γράμμα, επιλέγοντας μια διαφορετική ονομασία.

H σειρά G της Κορεάτικης εταιρίας, έχει το εξαιρετικό LG G2 στο ροστερ της, αλλα και το γεμάτο προβλήματα LG G4, που ακόμα και σήμερα αποτελεί πληγή για το προφίλ της εταιρίας. Το LG G3, είναι μια απο τις πρώτες συσκευές με μαζεμένα περιθώρια, χρόνια πριν το δοκιμάσουν άλλοι κατασκευαστές, ενώ απο την άλλη το LG G5, κατάφερε να είναι μια μετριότητα απο κάθε άποψη.

Δύσκολα θα βρείτε επώνυμη συσκευή με περισσότερα προβλήματα, και απογοητευμένος κατόχους απο το LG G4

Το κύκνειο ασμα της σειράς, οπως όλα δείχνουν, δηλαδη το G6, ήταν η δεύτερη ναυαρχίδα της εταιρίας, με «περσινό» SoC. Σε αντίθεση με το G5 ομως, οι πιο ορθολογικές επιλογές των Κορεατών, οδήγησαν τη συσκευή σε πολύ καλύτερη πορεία στην αγορά, χωρίς ομως να φτάνει τα επίπεδα πωλήσεων του LG G3.

H επόμενη συσκευή της LG, θα ανακοινωθεί στην ερχόμενη MWC στα τέλη Φεβρουαρίου, και οπως όλα δειχνουν θα είναι μια φρέσκια αρχή. Μια φρέσκια αρχή που μάλλον χρειάζεται η LG.