Τετάρτη, Οκτώβριος 23, 2019
Αρχική Ειδήσεις Smartphones Το αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Xiaomi κάνει πάλι την εμφάνιση του, και συνεχίζει...

Το αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Xiaomi κάνει πάλι την εμφάνιση του, και συνεχίζει να είναι το ίδιο εντυπωσιακό!

-

- Advertisement -

Στις αρχές του χρόνου, έκανε την εμφάνιση του ένα πολύ σύντομο βίντεο που έδειχνε μια άκρως εντυπωσιακή συσκευή με αναδιπλούμενη οθόνη, που έτρεχε την MIUI.

To βίντεο που είχε διαρρεύσει τότε ο Evan Blass, δεν είχε ξεκαθαριστεί αν ήταν πραγματικό, και αν αυτό που βλέπαμε ήταν πράγματι μια συσκευή της Xiaomi. Σήμερα ολα αυτά άλλαξαν όμως.

Σε ένα ακόμη βίντεο, ο πρόεδρος της Xiaomi, Lin Bin(κάνει και ομοιοκαταληξία σαν τον Τάκη τον Φορτοτάκη και τη Βέρα τη μπετονιέρα), χρησιμοποιεί την ίδια συσκευή, η οποία ξεκινά με μέγεθος 7.3″, αλλα μπορεί να αναδιπλωθεί και απο τις δύο πλευρές προς τα πίσω, μετατρέποντας την σε ενα συμβατικού μεγέθους Smartphone.

Οπως δήλωσε ο ίδιος, η κατασκευή αυτού το πρότυπου, έκρυβε αρκετές δυσκολίες για την Xiaomi, αφού ο μηχανισμός αναδίπλωσης, καθώς και η αναδιπλούμενη οθόνη, χρειάστηκαν πολύ δουλειά, ενώ πολύ δουλειά έπεσε και στη MIUI για να μπορεί να ακολουθεί την αλλαγή αυτή, της ωφέλιμης επιφάνειας.

- Advertisement -

Αν ήμουν η Samsung, και το τελικό μου προιόν πράγματι μοιάζει κάπως έτσι, τότε θα με είχαν ζώσει τα φίδια μετα απο αυτό.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής δεν έγιναν γνωστά, αλλα δεδομένου οτι η Xiaomi θα έχει παρουσία στην επερχόμενη MWC 2019 που θα λάβει χώρα στις 24 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη, δεν αποκλείεται να μάθουμε πολύ περισσότερα για τις δυνατότητες της, εκείνο το διάστημα.

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!