Στις αρχές του χρόνου, έκανε την εμφάνιση του ένα πολύ σύντομο βίντεο που έδειχνε μια άκρως εντυπωσιακή συσκευή με αναδιπλούμενη οθόνη, που έτρεχε την MIUI.

To βίντεο που είχε διαρρεύσει τότε ο Evan Blass, δεν είχε ξεκαθαριστεί αν ήταν πραγματικό, και αν αυτό που βλέπαμε ήταν πράγματι μια συσκευή της Xiaomi. Σήμερα ολα αυτά άλλαξαν όμως.

Σε ένα ακόμη βίντεο, ο πρόεδρος της Xiaomi, Lin Bin(κάνει και ομοιοκαταληξία σαν τον Τάκη τον Φορτοτάκη και τη Βέρα τη μπετονιέρα), χρησιμοποιεί την ίδια συσκευή, η οποία ξεκινά με μέγεθος 7.3″, αλλα μπορεί να αναδιπλωθεί και απο τις δύο πλευρές προς τα πίσω, μετατρέποντας την σε ενα συμβατικού μεγέθους Smartphone.

Xiaomi Double Foldable Phone Teased by Linbin - Hands on | Xiaomi Mix Alpha

Οπως δήλωσε ο ίδιος, η κατασκευή αυτού το πρότυπου, έκρυβε αρκετές δυσκολίες για την Xiaomi, αφού ο μηχανισμός αναδίπλωσης, καθώς και η αναδιπλούμενη οθόνη, χρειάστηκαν πολύ δουλειά, ενώ πολύ δουλειά έπεσε και στη MIUI για να μπορεί να ακολουθεί την αλλαγή αυτή, της ωφέλιμης επιφάνειας.

Αν ήμουν η , και το τελικό μου προιόν πράγματι μοιάζει κάπως έτσι, τότε θα με είχαν ζώσει τα φίδια μετα απο αυτό.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής δεν έγιναν γνωστά, αλλα δεδομένου οτι η Xiaomi θα έχει παρουσία στην επερχόμενη MWC 2019 που θα λάβει χώρα στις 24 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη, δεν αποκλείεται να μάθουμε πολύ περισσότερα για τις δυνατότητες της, εκείνο το διάστημα.

0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments