Το νέο Oneplus 2 θα ανακοινωθεί στις 27 Ιουλίου με παρουσίαση εικονικής πραγματικότητας!

0

Το Oneplus One κατάφερε να γίνει ένα ορόσημο της περσινής χρονιάς, κυρίως λόγο του Value for money της συσκευής, και του απαράδεκτου τμήματος Marketing(που ωστόσο πρέπει να θεωρηθεί επιτυχημένο) της εταιρίας.

Μετά απο την επιτυχία του πρώτου λοιπόν, το Oneplus 2 ήταν απλά θέμα χρόνου, με την Oneplus να έχει ανακοινώσει και επίσημα οτι σύντομα θα παρουσιαστεί το νέο μοντέλο.

Η παρουσίαση αυτή τελικά θα γίνει στις 27 Ιουλίου, και θα μπορέσει να την παρακολουθήσει ολος ο πλανήτης μέσω Streaming.

Επίσης οι άνθρωποι της 1+ θέλουν να εκμεταλλευτούν το κύμα της Virtual Reality που ολοένα και φουσκώνει τελευταία, και αποφάσισαν να κάνουν αυτή την παρουσίαση μια πρωτοποριακή εμπειρία εικονικής πραγματικότητας.

Για να την παρακολουθήσετε λοιπόν σε ολο της το μεγαλείο, θα χρειαστείτε μια συσκευή VR, κάτι που υπο άλλες συνθήκες θα ήταν μάλλον ασύμφορο, στην περίπτωση του Oneplus 2 ομως υπάρχει καλύτερη λύση.

Η Onelpus δημιούργησε τα δικά της VR Cardboxes στα χνάρια του πολύ επιτυχημένου Google Cardboard, και θα τα διαθέσει πολύ σύντομα μέσω του Site της.

ONEPLUS-CARDBOARD

Έτσι αγοράζοντας το Oneplus Cardboard απο αυτή τη σελίδα, θα μπορέσετε να απολαύσετε την παρουσίαση σε όλο της το μεγαλείο, απο την πολυθρόνα σας. Βέβαια αν δε θέλετε να ξοδευτείτε, μπορείτε να βάλετε τα χεράκια σας να δουλέψουν .

Υπομονή μέχρι τα τέλη Ιουλίου λοιπόν για να ξαναβγείτε στο κυνήγι των προσκλήσεων.

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo