Με το Pixel 4a να πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή, δεν προκαλεί έκπληξη που έχουμε μάθει σχεδόν ΤΑ ΠΑΝΤΑ, για το νέο κινητό της , και πλέον, ξέρουμε και με κάθε επισημότητα και το Design της συσκευής.

Χθες έκανε την εμφάνιση του στο Καναδικό Google Play Store ένα επίσημο Render της συσκευής, που μας δείχνει όλα τα βασικά στοιχεία σχεδιασμού του Pixel 4a, όπως το τετράγωνο Module με την μια κάμερα στην πλάτη(12.2MP σύμφωνα με της φήμες) και την τρύπα στην πάνω αριστερή γωνία της οθόνης για τη Selfie κάμερα.

Σημαντικά δεδομένα επίσης, είναι η ύπαρξη του αισθητήρα αποτυπωμάτων στην πλάτη, και η έντονα ματ αίσθηση που δίνει η πλάτη της συσκευής, όπως και το κλασσικό πλέον, χρωματιστό Power Button, που στην περίπτωση του μαύρου Pixel 4a είναι γαλάζιο.

Αυτά είναι σε ότι έχει να κάνει με το σχέδιο. Και τα υπόλοιπα όμως, λίγο πολύ τα ξέρουμε, αφού το Pixel 4a αναμένεται να κυκλοφορήσει με τον Snapdragon 730 και 6GB RAM, με την οθόνη του να έχει ένα FHD+ OLED Panel 5.81″ , ενώ δε λείπει και η θύρα ακουστικών.

Αυτό που δεν ξέρουμε είναι το ΠΟΤΕ θα κυκλοφορήσει, αφού η Google συνεχίζει να αναβάλει την παρουσίαση της συσκευής, η οποία αναμένεται να μας έρθει με μια τιμή ανάμεσα στα 300$ και 400$, και σε αντίθεση με πέρσι, θα έρθει σόλο, χωρίς XL έκδοση.

 

5 1 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments