Πέμπτη, Οκτώβριος 24, 2019
Αρχική Ειδήσεις Smartphones To Pocophone F1 περνάει απο τα Tests του DxOMark και μαζεύει 91...

To Pocophone F1 περνάει απο τα Tests του DxOMark και μαζεύει 91 βαθμούς

-

- Advertisement -

Μπορεί αγαπητέ αναγνώστη στα εντατικά φωτογραφικά τεστ που έκανα ανάμεσα σε Poco F1 και Mi 8 οταν έκανα Review το πρώτο, που περιλάμβαναν την φωτογράφιση της ίδια γλάστρας με τα δύο κινητά, να έβγαλα ως αποτέλεσμα οτι οι δυο συσκευές είναι πάνω κάτω τα ίδια στον τομέα της φωτογραφίας, έχουμε και το DxOMark ομως, που φαίνεται οτι διαφωνεί.

Έτσι, βασιζόμενοι στα ελαφρώς περισσότερα τεστ που διεξήγαγε το γνωστό site χρηματισμού δοκιμής καμερών, οι άνθρωποι του DxOMark βαθμολόγησαν με συνολική βαθμολογία 91 βαθμών του Pocophone F1 με 92 βαθμούς στην φωτογραφία και 90 στο βίντεο.

Την ίδια ώρα είχαν βαθμολογήσει με 99 βαθμούς το Xiaomi Mi 8, το οποιο κατάφερε να έχει σημαντικά καλύτερες επιδόσεις στην φωτογραφία(105) και ελαφρώς χειρότερες στο βίντεο (88)

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του τεστ, τα αδύνατα σημεία της κάμερας του Poco F1 είναι η αδυναμία της σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, η ελάχιστη λεπτομέρεια σε zoomed φωτογραφίες, και το μη-φυσικά Rendering των προσώπων στις λήψεις με Bokeh εφέ.

- Advertisement -

Στον τομέα του βίντεο τα προβλήματα ήταν ο γενικότερος χαμηλών επιπέδων λεπτομέρειας στο βίντεο, το μικρό σχετικά δυναμικό εύρος, και μερικά προβληματάκια σε Exposure και White balance.

Να θυμίσω οτι σε μεγάλο βαθμό οι δύο συσκευές μοιράζονται το ίδιο Hardware αλλα και Software, ενώ για μεγενθύνω τον παραλογισμό, και το Xiaomi Mi Mix 3 που επίσης έχει το ίδιο Hardware έχει βαθμολογηθεί με 103 βαθμούς.

Αλλα εδώ που τα λέμε δεν καταλαβαίνουν τον τρόπο που βαθμολογεί το DxOMark ούτε αυτοί που ξέρουν απο φωτογραφία, περιμένετε να σας το εξηγήσω εγώ;

 

- Advertisement -
SourceDxOMark
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!