Το 2019 ήταν η χρονιά που τα Foldable τηλέφωνα, έγιναν “της μόδας” με την , την Samsung και την Motorola να προσφέρουν συσκευές που θα μπορούσε να αγοράσει ο καθένας(αρκεί βέβαια να έχει ΠΟΛΛΑ λεφτά).

Το 2021 η LG φαίνεται πως θα μπεί στο παιχνίδι, μόνο που ως κλασσική LG, δεν έχει σκοπο να ακολουθήσει την πεπατημένη, με το Project B, να είναι το μυστηριώδες τηλέφωνο της Κορεάτικης εταιρίας για το οποίο ξέρουμε ένα πράγμα και μοναδικό, αλλα αυτό αρκεί για να μας κάνει να το περιμένουμε.

Έχει οθόνη που τυλίγεται.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται το πρωτότυπο αυτό της LG, αφού πέρσι οι Κορεάτες, είχαν καταθέσει πατέντα με το κινητό, και πλέον έχουν αρχίσει τη διαδικασία για να το βγάλουν σε παραγωγή.

Μέχρι τώρα η LG έχει επιλέξει το στρατόπεδο των 2 οθονών, αντί για Flexible Display, αλλα σύντομα… θα τα τυλίγετε τα κινητά της.

Για να φέρει τα σχέδια της εις πέρας, συνεργάζεται με την BOE, την Κινέζικη εταιρία κατασκευής Panels, η οποία θα δημιουργήσει την OLED οθόνη, τεχνολογίας Flexible Organic Light Emitting Diode, που θα της επιτρέπει να ξεδιπλώνετε από το πλάι.

Σε σχέση με τις “κλασσικές” αναδιπλουμενες οθόνες, η οθόνη του Project B δεν θα δέχεται την ίδια καταπόνηση, αφού δε διπλώνει πουθενά, αλλα θα πρέπει η LG να βρει λύση για να να κατασκευάσει έναν μηχανισμό περιτύλιξης που θα μπορεί να λειτουργεί απροβλημάτιστα για αρκετό καιρό, και με όσο το δυνατόν μικρότερη καταπόνηση για το Panel.

Ετοιμαστείτε για το κινητό που “θα το απλώνεις”.

5 1 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments