Πότε ήταν η τελευταία φορά που θυμάστε την Xiaomi και την Oneplus να ανησυχούν; Σας πληροφορώ, οτι ΑΥΤΗ τη στιγμή, οι υπεύθυνοι στις δύο εταιρίες έχουν αρχίσει να ιδρώνουν. Γιατι; Γιατι τo Realme X2 Pro είναι μια πραγματική ναυαρχίδα, και οι τιμές της Κινέζικης εταιρίας είναι εξωπραγματικά χαμηλές.

Στις 15 Οκτωβρίου, στην Ισπανία, την οποία η Xiaomi επίσης χρησιμοποιεί ως βάση για τις Ευρωπαικές παρουσιάσεις της, η θυγατρική εταιρία την Oppo, Realme θα παρουσιάσει το εξαιρετικό X2 Pro, που έρχεται για να κατακτήσει την καρδιά και την τσέπη σας.

Τo X2 Pro θα έρθει με οθόνη 6.5″, AMOLED τεχνολογίας με ρυθμό ανανέωσης 90Hz και Waterdrop Notch, ενώ στο εσωτερικό του, θα βρείτε τον Snapdragon 855+ ενώ στην πλάτη του υπάρχει κάμερα 64MP που θα προσφέρει 20X υβριδικό ζουμ.

Τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά δε σταματούν εδώ, αφου το X2 Pro έρχεται και με τεχνολογία ταχείας φόρτισης που φτάνει τα 50W!

Εκτός απο το κορυφαίο Realme X2 Pro, η Realme θα κυκλοφορήσει δύο ακόμα συσκευές στην Γηραιά ήπειρο , με το Realme 5 Pro να έχει τον Snapdragon 712, μέχρι 8GB RAM  και μέχρι 128GB ROM, και το Realme X2 -σκέτο- να έρχεται με Snapdragon 730, 6-8GB RAM, 64-256GB ROM και ταχεία φόρτιση στα 30W.

Σε μια εβδομάδα απο σήμερα λοιπόν, η Realme θα κάνει απόβαση στην Ευρώπη, και θα την περιμένουμε με αγωνία, κυρίως για να δούμε τις τιμές!

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για