Μέσα στον Φεβρουάριο περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του Mi Note, στην απλή και Pro έκδοση. Πριν όμως τις επίσημες ανακοινώσεις θα έχουμε το μαρτυριο των διαρροών, οπότε σφιξτε τα δόντια, και ετοιμαστείτε για το μαρτύριο της σταγόνας.

To πρώτο χτύπημα είναι στο Antutu test, εκει απο οπου πέρασε το Mi Note 10 για να δοκιμάσει την τύχη του, και απλά το ξεσκόνισε, αφου κατάφερε να πιάσει 560.000 πόντους με την βοήθεια του Snapdragon 865 και της Adreno 650, κάτι που φυσικά αποτελεί το απόλυτο ρεκόρ για το γνωστό Benchmark.

Ταυτόχρονα εκανε την εμφάνιση της μια ΑΣΤΕΙΑ θολη φωτογραφία, με την πλάτη του κινητού και πιο συγκεκριμένα με το Module των τεσσάρων καμερών, που μπορεί μόνη της να μην προσφέρει πολλά, αλλα επιβεβαιώνει ένα παλαιότερο Render που είχε κάνει την εμφάνιση του στο Weibo.

Χειρότερη φωτογραφία και απο αυτές που δείχνουν δήθεν ΟΥΦΟ.

Έτσι πέρα απο την τετράδα των καμερών, μάλλον είναι δεδομένο και το Punch Hole στην οθόνη για την Selfie κάμερα.

Αυτό ειναι το Render, που όπως όλα δείχνουν είναι πολύ κοντά στο τελικό προϊόν

Εκτός αυτών ξέρουμε ήδη τα χαρακτηριστικά των δύο συσκευών, δηλαδή τουλάχιστον τα πιο σημαντικα εξ’αυτών, ενώ λίγο πολύ έχουν γίνει γνωστές και οι τιμές τους, οπότε απο εδώ και στο εξής, περιμένουμε διαρροές που θα έχουν κάνει με λεπτομέρειες, που θα κάνουν ομως τη διαφορά.

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για