Αρχική Ειδήσεις Hardware Το Xiaomi Redmi Note 7 κάνει την εμφάνιση του στο Geekbench με...

Το Xiaomi Redmi Note 7 κάνει την εμφάνιση του στο Geekbench με επιδόσεις.. Snapdragon 660.

-

- Advertisement -

Στις 10 Ιανουαρίου, η Xiaomi θα ανακοινώσει την πρώτη συσκευή(συσκευές;) του νέου υπο-Brand της, Redmi , με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες ανάμεσα στα Redmi 7/Note 7 και Redmi Pro 2.

Ακόμα και αν το νέο Note δεν είναι αυτό που θα δούμε την Πέμπτη ομως, η έβδομη γενιά της πολύ επιτυχημένης σειράς απο την Xiaomi, είναι καθοδόν, και στο δρόμο προς τα ράφια, πέρασε πρώτα μια βόλτα απο τα τεστ του Geekbench.

Απο τα αποτελέσματα του, μάθαμε τόσο το ονομα τις συσκευής, όσο και το οτι θα κυκλοφορήσει με Android 9.0, κάνοντας το το δεύτερο κινητό των Κινέζων που έρχεται με την τελευταία έκδοση του Android προεγκατεστημένη μετά το Xiaomi Mi Mix 3.

Το πιό σημαντικό βέβαια, είναι οτι η σελίδα αποτελεσμάτων του Geekbench επιβεβαιώνει πως το Redmi Note 7 θα κυκλοφορήσει με τον Snadpragon 660. O Midrange επεξεργαστής της Qualcomm, θεωρείτε οριακά αναβάθμιση απο τον SD 636 των Redmi Note 5 και Redmi Note 6.

Οι επιδόσεις του 636 και του 660, ειναι πανομοιότυπες, με τον 636 να τα καταφέρνει με μικροτερο χρονισμό ομως, κάτι που πιθανότατα προσέφερε καλύτερη αυτονομία. Απο την άλλη η αυτονομία δύσκολα θα είναι πρόβλημα σε κινητό της σειρά Redmi Note και η μεγαλύτερη ταχύτητα αλλα και η καλύτερη GPU είναι καλοδεχούμενες.

Τώρα το άν αξίζει να αναβαθμίσετε απο το Redmi Note 6 στο 7, νομίζω πως πολύ δύσκολα θα δικαιολογηθεί με τέτοια κίνηση. Ίσως αν δούμε βελτιώσεις σε αλλους τομείς, οπως οι κάμερες και η οθόνη.

Τέλος η έκδοση που πέρασε τις δοκιμασίες, είχε 6GB RAM, που σημαίνει οτι θα δούμε τουλάχιστον τόσα στην κορυφαία έκδοση της συσκευής, με μικρές ελπίδες και για 8GB, κάτι μάλλον δύσκολο όμως.

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!